Καμίνης: Η Αθήνα ήταν στη χειρότερη φάση της μετά τη γερμανική κατοχή

Εξέπληξε ο δήμαρχος Αθηναίων και εκ νέου υποψήφιος για τη δημαρχία Γιώργος Καμίνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την κατάσταση, την οποία παρέλαβε, όταν εξελέγη δήμαρχος της πρωτεύουσας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παρέλαβα την πόλη στη χειρότερη φάση της μετά τη γερμανική κατοχή και την κράτησα όρθια». Αυτή ήταν μια σαφέστατη κατηγορία στα πεπραγμένα ενός εκ των αντιπάλων του για τη δημαρχία και πρώην δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη.

Παράλληλα, κληθείς να σχολιάσει την υποψηφιότητα Σπηλιωτόπουλου, είπε: «Ο κ. Σπηλιωτοπουλος είναι παρά πολύ παλιός στην πολιτική ζωή». Αναφερόμενος

εξάλλου στις δημοσκοπήσεις που τού δίνουν προβάδισμα είπε ότι αυτό είναι μια καλή αφετηρία, αλλά έσπευσε να προσθέσει ότι «έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας», σημειώνοντας ότι δεν φοβάται, αλλά και δεν υποτιμά από τους αντιπάλους του. «Τα τελευταία χρόνια τα κόμματα φέρουν τεράστια ευθύνη για το πώς κατάντησαν τη χώρα είπε ο κ. Καμίνης, προσθέτοντας ότι «όταν έχουμε υποψηφίους από κόμματα, αυτοί να κρίνονται από το τι μπορούν να προσφέρουν».

Σχετικά με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη είπε τον καλοδέχεται στον προεκλογικό αγώνα, συμπλήρωσε όμως ότι δεν συμφωνεί με τη θέση του για τον περιορισμό της αστυνόμευσης στο κέντρο της πόλης. «Η ανάπτυξη της αστυνομία πρέπει να είναι ισόρροπη, και τα τελευταία χρόνια η αστυνομία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της», είπε, ενώ για το νεαρό της ηλικίας του δήλωσε: «Το θέμα της νεότητας δεν είναι η βιολογική ηλικία αλλά το τι νέο κομίζεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα