Καμίνης: «Διακινούνται ναρκωτικά στα Πανεπιστήμια- Να παραιτηθεί άμεσα ο Τόσκας»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Για μία ακόμα φορά ο Γιώργος Καμίνης ζητά την παραίτηση του Νίκου Τόσκα, υπογραμμίζοντας πως αισθάνεται ντροπή για την τραγική κατάσταση των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

Κάνοντας λόγο για διακίνηση ναρκωτικών μέσα στους διαδρόμους των Πανεπιστημίων τα οποία καταλαμβάνονται, ο δήμαρχος Αθηναίων συνέκρινε την κατάσταση που επικρατούσε παλαιότερα. «Μέχρι το 1998 που ήμουν πανεπιστημιακός, δεν υπήρχαν φαινόμενα, ενώ από τότε και μετά η κατάσταση αυτή έχει εκτραχυνθεί», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Καμίνης

αναφέρθηκε και στον ξυλοδαρμό του καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου Άγγελου Συρίγου, επαναλαμβάνοντας με δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ πως ντρέπεται για όσα συμβαίνουν.

«Ντρέπομαι για την κατάσταση που επικρατεί στα πανεπιστήμια. Δυστυχώς, ανέφερε ο δήμαρχος, τίποτε δεν κινείται σε αυτή την πόλη για την αντιμετώπιση της ανομίας γι’ αυτό επαναλαμβάνω ότι ο κ. Τόσκας πρέπει να παρατηρηθεί», σημείωσε.

Μάλιστα ανακοίνωσε πως ο δήμος θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου, γιατί «προσπαθεί με φουσκωτούς να εκδιώξει το δήμο από το κτίριο του ΕΒΕΑ στην οδό Ακαδημίας που ανακαινίσθηκε με 3 εκατ. ευρώ που διέθεσε ο δήμος αθετώντας τη συμφωνία που έχει υπογραφεί».

Κλείνοντας, ο δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε πως πρόσφατα προέτρεψε πολίτη να καταγγείλει στις Αρχές γιατρό δημοτικού ιατρείου που ζήτησε φακελάκι, ενώ κατηγόρησε και την κυβέρνηση για πολιτικό έλεγχο στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Το άρθρο Καμίνης: «Διακινούνται ναρκωτικά στα Πανεπιστήμια- Να παραιτηθεί άμεσα ο Τόσκας» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα