Καμία ελληνική ομάδα στο Champions League

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τον αποκλεισμό γνώρισαν οι ελληνικές ομάδες που αγωνίστηκαν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Ολυμπιακός δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια του Άγιαξ και της Χάποελ Μπερ Σεβά αντίστοιχα.

Ο ΠΑΟΚ,

αν και έπιασε καλή απόδοση και βρέθηκε να προηγείται με γκολ του Αθανασιάδη από το 4ο λεπτό της αναμέτρησης, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει πολύ σημαντικές ευκαιρίες με αποτέλεσμα να δεχτεί την ισοφάριση στο 45 και ένα δεύτερο γκολ στο 88ο λεπτό, γνωρίζοντας την ήττα από έναν μέτριο Άγιαξ.

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε πολύ κατώτερος των προσδοκιών και δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την Χάποελ, αξιοποιώντας την υπεροχή που επέδειξε στο πρώτο ημίχρονο. Το γκολ της ήττας ήρθε στο 79 μετά από κακή κομπίνα των παιχτών της Χάποελ σε εκτέλεση φάουλ και αδράνεια της άμυνας των πρωταθλητών.

Μετά από τα σημερινά αποτελέσματα, οι δύο ομάδες θα συμμετάσχουν στην κλήρωση για τα play offs του Europa League, το μεσημέρι της Παρασκευής και μετά από 20 χρόνια δε θα υπάρχει ελληνική συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

Το άρθρο Καμία ελληνική ομάδα στο Champions League εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα