Καμία ανησυχία στον Ολυμπιακό για Σαλίνο

Δεν υπάρχει ανησυχία στον Ολυμπιακό σχετικά με τα σενάρια για ενδιαφέρον της Λάτσιο σχετικά με τον Λεάντρο Σαλίνο, καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν φροντίσει να «κλείσουν» από νωρίς τον Βραζιλιάνο αμυντικό που μένει ελεύθερος στο τέλος της περιόδου από την Μπράγκα. Για τις δυνατότητες του Σαλίνο μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο Λεονάρτντο Ζαρντίμ, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», ενώ ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό

για την κίνηση να του στείλει το μετάλλιο για την κατάκτηση του τίτλου.

Όσο για το θέμα Μπόατενγκ, ο Γκανέζος επικοινώνησε με τον Ολυμπιακό και τον Μίτσελ και διαβεβαίωσε ότι είναι στην Ισπανία, επιστρέφει τις προσεχείς μέρες κι ότι δεν υπάρχει θέμα Φούλαμ παρά την εντονότατη φημολογία. Στον Ολυμπιακό περιμένουν τον ποδοσφαιριστή, αλλά δεν κρύβουν και τις επιφυλάξεις τους.

Την ίδια ώρα στη Σερβία εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι ο φορ της Παρτιζάν Σκέποβιτς, ο οποίος είναι σε ανοιχτή κόντρα με το σύλλογο μετά από επεισόδιο με συμπαίκτες του, θα παίζει στη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό.

Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για τον τελικό, με τον Μίτσελ να επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις και να ετοιμάζει ένα δυνατό πρόγραμμα με ρεπό μόνο ανήμερα του Πάσχα. Το ειδικό πρόγραμμά τους θα συνεχίσουν οι Ολαϊτάν, Σάμαρης, Τάτος, Ζαραδούκας, Ποτουρίδης, Διαμαντάκος.

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα