«Καλοβλέπει» Μπονατίνι για Ολυμπιακό ο Σίλβα

Στο »μικροσκόπιο» του Μάρκο Σίλβα βρίσκεται ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Εστορίλ, Λέο Μπονατίνι.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η πορτογαλική εφημερίδα »Α Βοla», η οποία φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ στο οποίο παρουσιάζει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Τι γράφει ο πορτογαλικός Τύπος

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον πορτογαλικό Τύπο, ο τεχνικός του Ολυμπιακού μόνο αδιάφορος δεν μένει από την περίπτωση του 22χρονου ποδοσφαιριστή ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική

χρονιά και έχει καταφέρει να ανεβάσει κατακόρυφα τις »μετοχές» του στο ποδοσφαιρικό »χρηματιστήριο».

Ο Μπονατίνι αγωνίζεται με την φανέλα της Εστορίλ από το 2014, όταν και ολοκληρώθηκε η μετακίνησή του από την Γκοϊάς, ενώ φέτος έχει σημειώσει 15 γκολ σε 29 εμφανίσεις στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Μπονατίνι είχε ακουστεί στο πρόσφατο παρελθόν και για την ΑΕΚ, ενώ και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ομάδες που παρακολουθούν από κοντά την εξέλιξη της υπόθεσης.

Σε κάθε περίπτωση ο Μάρκο Σίλβα επιθυμεί να ολοκληρώσει γρήγορα τις αλλαγές στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας αφού η έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού την φετινή σεζόν θα έρθει νωρίς το καλοκαίρι και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να έχει στη διάθεσή του χρόνο για να »δέσει» την ομάδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα