Καλομοίρα ζήλια: «Αν μία κοπέλα μιλήσει στον σύζυγό μου, θα τη μαλώσω»

Η Καλομοίρα έκανε λόγο για τη ζωή και την καριέρα της, ενώ μίλησε και για το θέμα της ζήλιας. Η τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, είπε ότι «Γενικά έχω άγχος, δεν ξέρω τι μου το προκαλεί, αλλά είναι πάντα εκεί. Έχω νεύρα, αλλά είναι δημιουργικό νεύρο, τότε μου βγαίνουν τα καλύτερα. Είμαι πολύ καλά αυτόν τον καιρό. Θα περιέγραφα τον εαυτό μου με τις λέξεις “ευγνώμων, θετική και με αγάπη”». Στην πορεία, αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία. «Από την παιδική μου ηλικία θυμάμαι ότι ήμουν στο υπόγειο και τραγουδούσα με τις ώρες. Με συγκινεί όταν με

βλέπω μικρή. Σαν κορίτσι είχα πολύ ενθουσιασμό και όνειρα. Ακολουθούσα τους κανόνες μικρή, αλλά θέλω να μάθω στα παιδιά μου να μην τους ακολουθούν πάντα», είπε. Όσο για την καριέρα της, δήλωσε: «Έκανα τρέλες για να πετύχω στο τραγούδι.

Στο Fame Story ζήτησαν εξετάσεις κι ο γιατρός δεν ήθελε να μου τις δώσει, γι’ αυτό πήγα στο νοσοκομείο κι έκανα ότι ήμουν άρρωστη. Φοβάμαι τα πάντα, είναι ένα πρόβλημα αυτό, αλλά θα τα κάνω αυτά που φοβάμαι. Έρωτας για μένα υπάρχει στις αρχές μιας σχέσης, μετά έρχεται η αγάπη κι είναι κάτι πιο βαρύ». Η Καλομοίρα δεν δίστασε επίσης, να παραδεχτεί πως ζηλεύει τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη. «Υπάρχει ζήλια στο ζευγάρι, αν έρθει μια κοπέλα και μιλήσει στον σύζυγό μου θα τη μαλώσω. Αν έρθει κάποιος και μιλήσει σε εμένα είναι διαφορετικό από το να μιλήσει κάποια στον Γιώργο. Αλλάζει το ζευγάρι μετά τα παιδιά, όσοι λένε το αντίθετο είναι ψεύτες, γιατί αλλάζουν τα πάντα. Ο Γιώργος είναι πολύ ειλικρινής και με εκνευρίζει αυτό, μερικές φορές θέλω να κάνει τον Κινέζο», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καλομοίρα,kalomoira