Καλαμαριά γυναικοκτονία: Ο αστυνομικός είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο με τη σύζυγό του το 2023

Σοκ έχει προκαλέσει η γυναικοκτονία στην Καλαμαριά. Ενας 38χρονος αστυνομικός σκότωσε την 42χρονη σύζυγό του. Στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Το ζευγάρι ήταν μαζί για περισσότερα από 12 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, ηλικίας περίπου 10 και 12 ετών. Ο 38χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε το πρωί τα παιδιά στο σχολείο και επέστρεψε στο σπίτι όπου κατοικούσε η πρώην σύζυγός του με τα παιδιά τους και την σκότωσε με καραμπίνα. Στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η γειτονιά στην Καλαμαριά είναι μουδιασμένη από το έγκλημα. Το ζευγάρι φέρεται

να είχε μετακομίσει στο συγκεκριμένο σπίτι πριν από τρία με τέσσερα χρόνια. Πριν λίγους μήνες χώρισαν και ο 38χρονος έφυγε από το σπίτι. Το διαζύγιο ήταν συναινετικό και είχαν ρυθμιστεί οι μέρες και οι ώρες που ο αστυνομικός θα έβλεπε τα παιδιά. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν καμία αστυνομική υπηρεσία για για ενδοοικογενειακό πρόβλημα, ούτε υπήρχε κάποια καταγγελία από την πλευρά της γυναίκας για απειλές ή βίαιη συμπεριφορά.

Καλαμαριά γυναικοκτονία: Ποιος ήταν ο αστυνομικός που σκότωσε την πρώην σύζυγό του

Ο αστυνομικός, ο οποίος αυτοκτόνησε αφού σκότωσε την πρώην σύζυγό του, υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος. Του είχε αφαιρεθεί το υπηρεσιακό όπλο όπως προβλέπεται στις περιπτώσεις αυτές. Η τοποθέτησή του σε υπηρεσία γραφείου σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε γίνει μετά από πρόβλημα τενοντίτιδας που αντιμετώπιζε.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι η καραμπίνα η οποία τελέστηκε η γυναικοκτονία και η αυτοκτονία ήταν νομίμως στην κατοχή του αστυνομικού. Στο σημείο του εγκλήματος δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα, ενώ θα ερευνηθεί και η οικία του αστυνομικού. Να σημειωθεί ότι μετά το έγκλημα ειδικοί ψυχολόγοι της Ελληνικής Αστυνομίας μετέβησαν από την πρώτη στιγμή στο σχολείο που φοιτούν τα δύο ανήλικα παιδιά για να αναλάβουν τη στήριξή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καλαμαριά, 2023,kalamaria, 2023