Κακοκαιρίας συνέχεια…

Η κακοκαιρία συνεχίζεται και σήμερα (Τετάρτη) σε όλη τη χώρα με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και τα παράκτια, ενώ κατά τόπους τα φαινόμενα θα είναι έντονα, και η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει γενικά τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν

λίγες νεφώσεις κυρίως το πρωί στα θαλάσσια και στα παράκτια όπου αναμένονται βροχές και καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις το πρωί στα θαλάσσια και στα παράκτια, όπου πιθανόν θα βρέξει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες από το μεσημέρι, ενώ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στα νότια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 ως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ τοπικά στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα παραθαλάσσια. Τα φαινόμενα στις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα είναι κατά τόπους έντονα ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι νεφελώδης με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που στη βόρεια Κρήτη θα είναι έντονες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που στα νότια θα είναι έντονες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα