Κακοκαιρία Θεσσαλονίκη: Εκατοντάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική

Έντονα καιρικά φαινόμενα είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχτεί εκατοντάδες κλήσεις. Σφοδρή βροχόπτωση και χαλάζι πλήττει περιοχές της πόλης, ενώ πλημμύρισαν δρόμοι και αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε «βάρκες». Έντονη βροχόπτωση παρατηρήθηκε σε πολλές περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης, όπως σε Πολίχνη, Ευκαρπία, Συκιές, Εύοσμο και Αμπελόκηπους.

Από τα καιρικά φαινόμενα έκλεισε η οδός Λαγκαδά. Η Πυροσβεστική, μέχρι τις 18:00 το απόγευμα, είχε δεχτεί 220 κλήσεις, κυρίως για κοπές δένδρων, αντλήσεις υδάτων και μεταφορές ατόμων σε ασφαλές σημείο.

Στην παρακάτω φωτογραφία του GRTimes.gr βλέπετε ένα ΙΧ έξω από δημοτικό σχολείο του Ευόσμου, όπου μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά βροχής το νερό έφτασε μέχρι τις ζάντες του αυτοκινήτου.

Kαι χαλάζι

Την ίδια ώρα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης σημειώθηκε και χαλάζι, με τους διερχόμενους να τρέχουν κάτω από υπόστεγα, προκειμένου να προστατευτούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και προς το παρόν δεν έχει κληθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για αντλήσεις υδάτων, κοπές δέντρων και απεγκλωβισμούς, η πλημμύρα είναι έντονη και τα φρεάτια έχουν γεμίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα