Καιρός: Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας τον Δεκαπενταύγουστο

Γενικά αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα, την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή αλλά σταδιακή άνοδο. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν από τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Τις επόμενες ημέρες, στην Αττική, ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 35 βαθμούς και στη Θεσσαλονίκη τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Τρίτη

Γενικά

αίθριος προβλέπεται ο καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πρόσκαιρες μπόρες στα ορεινά της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, στα πελάγη 4 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θερμοκρασία στην Αθήνα: 24-30.

Τετάρτη

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρης μπόρας στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, στα πελάγη 4 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο στα δυτικά. Θερμοκρασία στην Αθήνα: 24-31.

Πέμπτη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά από τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά. Θερμοκρασία στην Αθήνα: 25-32.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καιρός, Σταδιακή, Δεκαπενταύγουστο,kairos, stadiaki, dekapentavgousto