Καιρός για παραλία σήμερα

Γενικά αίθριο καιρό με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, που κατά τόπους θα φτάσουν και τους 30 βαθμούς κελσίου προβλέπει για όλη τη χώρα σήμερα Κυριακή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Στην Αττική ο καιρός αναμένεται αίθριος καθ” όλη τη διάρκεια της ημέρας με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 28 βαθμούς κελσίου και άνεμους νοτιους-νοτιοανατολικούς 2 έως 4 μποφόρ.

Παρόμοια τα χαρακτηριστικά του καιρού και στη Θεσσαλονίκη

με το θερμόμετρο να δείχνει τις μεσημεριανές ώρες έως και 29 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα με τη θερμοκρασία να φτάνει και τους 30 βαθμούς κελσίου και τους ανέμους να είναι ασθενείς μεταβλητοί έντασης 2 με 4 μποφόρ.

Εικοσιοχτώ βαθμούς θα δείξει το θερμόμετρο στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. Σε αυτές τις περιοχές από το μεσημέρι και μετά ίσως σημειωθούν τοπικές βροχές και μόνο στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί έντασης 3 με 5 μποφόρ.

Παρόμοιος αναμένεται να είναι ο καιρός και στην Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόνννησο.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος με θερμοκρασίες από 14 έως 26 βαθμούς κελσίου και μεταβλητούς ανέμους έως 4 μποφόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα