Καιρός αύριο Τετάρτη 31/8: Η πρόγνωση της Χριστίνας Ρήγου

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Και μόνο το πρωί στις Σποράδες είναι πιθανόν να ψιχαλίσει ή να βρέξει λίγο. Στην υπόλοιπη χώρα τις θερμές ώρες τις ημέρας, δηλαδή μεσημέρι και απόγευμα, αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά-ημιορεινά και την Κρήτη. Στη βόρεια και δυτική χώρα, και κυρίως στη Μακεδονία και τη Θράκη, σε τοπικό επίπεδο, ίσως να βρέξει για λίγο και σε περιοχές παραθαλάσσιες ή και σε

πεδινά τμήματα. Μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες θα έχουν σταματήσει. Στα νησιά του Αιγαίου προβλέπεται παροδική συννεφιά το μεσημέρι και μικρή πιθανότητα να ψιχαλίσει λίγο τοπικά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κατά 1-2 βαθμούς. Παραμένοντας εντός φυσιολογικών για την εποχή πλαισίων. Το θερμόμετρο θα φτάσει το μεσημέρι στα βόρεια τους 32 βαθμούς, 33 στη δυτική Ελλάδα και μέχρι 34 τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά. Στα νησιά του Αιγαίου αναμένονται μέγιστες τιμές από 29 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Βοριάδες στο Αιγαίο σε παρόμοιες εντάσεις, δε θα ξεπεράσουν τα 3-5 μποφόρ.

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια . Το μεσημέρι και το απόγευμα όμως προβλέπεται συννεφιά , με τοπικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23-33 βαθμούς και οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς 2-3 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια, κατά τόπους με συννεφιά. Το μεσημέρι θα πυκνώσει και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα γύρω ορεινά καταιγίδες, με βελτίωση αργά το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23-32 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι στο Θερμαϊκό σε βόρειες διευθύνσεις 2-4 μποφόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καιρός, Τετάρτη 318, Χριστίνας Ρήγου,kairos, tetarti 318, christinas rigou