Καινούριο σύμμαχο αποκτά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Την αισιοδοξία του για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο πρόεδρος των «πρασίνων» μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τον πρόεδρο της ΚΑΕ, ενώ επιβεβαίωσε και τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει ξένος επενδυτής, ο οποίος είναι διατεθειμένος να βοηθήσει την προσπάθεια του δεύτερου.

«Είμαι ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη γιατί εμφανίζεται η πιθανότητα να επενδύσει μία σημαντική οικογένεια που έχει προσφέρει πολλά. Η ΠΣ είναι θεματοφύλακας

και ανέλαβε να διασώσει τον Παναθηναϊκό, κάτι που έχει καταφέρει. Ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί, η οικογένεια Γιαννακόπουλου μας στηρίζει και εμείς θα συνεχίσουμε να τη στηρίζουμε» είπε αρχικά ο κ. Αλαφούζος.

Σε ερώτηση για το αν η επόμενη μέρα περιλαμβάνει τον ίδιο την ΠΑΕ απάντησε: «Υπάρχει ένας ξένος επενδυτής. Για να τον έχει επιλέξει ο κύριος Γιαννακόπουλος θα είναι καλός. Γνωρίζω περισσότερα απ' όσα σας λέω. Θα γίνει ένας οικονομοτεχνικός έλεγχος, δεν έχουμε κάποιο χρονοδιάγραμμα. Περιμένουμε τις εξελίξεις».

Σχετικά με το γεγονός πως δεν παρέστη στη συνέντευξή Τύπου ο κ. Γιαννακόπουλος, ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» είπε: “Ρώτησα τον κύριο Γιαννακόπουλο εάν ήθελε να παραστεί στη συνέντευξη Τύπου, αρνήθηκε ευγενικά. Ήταν συμπαθέστατος και έχω την αίσθηση ότι η ΠΑΕ απέκτησε ένα σοβαρό σύμμαχο που δεν είχαμε τόσο καιρό».

Keywords
Τυχαία Θέματα