«Καίγεται» η χώρα του Μαδούρο- Πυρπόλησαν ζωντανό, έναν διαδηλωτή! (pics-vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σοκ προκαλούν για ακόμα μία φορά οι εικόνες που αποτυπώνουν την κατάσταση στην χώρα του Μαδούρο.

Οι διαδηλωτές έχουν κατακλύσει τους δρόμους της Βενεζουέλας και ζητούν ελογές, όμως ο Μαδούρο δεν κάνει πίσω.

Στο Καράκας τουλάχιστον 160.000 άνθρωποι, σύμφωνα με εκτιμήσεις της αντιπολίτευσης, βρέθηκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας, προσπαθώντας να φτάσουν στο υπουργείο Εσωτερικών, με τις δυνάμεις ασφαλείας να κάνουν χρήση δακρυγόνων.

Ένας

άνδρας που κατηγορήθηκε πως έκλεψε κατά την διάρκεια της διαδήλωσης, πυρπολήθηκε από το πλήθος που είναι εκτός εαυτού…

Ο άνδρας έτρεχε πανικόβλητος ενώ εξακολουθούσε να διώκεται από τους υποστηρικτές της αντιπολίτευσης.

Κατά την διάρκεια των σχεδόν καθημερινών συγκρούσεων που σημειώνονται κατά τις 50 ημέρες κινητοποιήσεων, τουλάχιστον 47 άνθρωποι – άμαχοι και αστυνομικοί – έχουν χάσει την ζωή τους, με βάση τον τελευταίο απολογισμό του γραφείου του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση Φόρο Πέναλ, εκατοντάδες άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, περίπου 2.200 άνθρωποι έχουν συλληφθεί και τουλάχιστον 161 έχουν φυλακιστεί έπειτα από αποφάσεις στρατοδικείων.

«Αυτή την 50η μέρα αντίστασης, θα οργανώσουμε την μεγαλύτερη επίδειξη δύναμης αυτής της περιόδου», δήλωσε ο Χουάν Άντρες Μέχια, ένας από τους νεαρούς διοργανωτές των διαδηλώσεων.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο Μαδούρο τόνισε «το δικαίωμα του λαού της Βενεζουέλας να ορίζει την μοίρα του χωρίς ξένες παρεμβάσεις. . .», σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης της Βενεζουέλας.

Το άρθρο «Καίγεται» η χώρα του Μαδούρο- Πυρπόλησαν ζωντανό, έναν διαδηλωτή! (pics-vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα