Και τον Γιάτσεκ Γκμοχ τρομοκράτησαν οι απατεώνες με τα δήθεν τροχαία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Και τον Πολωνό πασίγνωστο προπονητή Γιάτσεκ Γκμόχ μαζί με τη σύζυγό του, επιχείρησαν να εξαπατήσουν οι εμπνευστές των τηλεφωνημάτων του τρόμου, θέμα που έχει φέρει κατ’ επανάληψη στο φως η Alphafreepress, τονίζοντας ότι παρά τις όποιες σποραδικές συλλήψεις, η απάτη συνεχίζεται.

“Κατατρόμαξαν όλον τον κόσμο στο Κορωπί, ένας άνδρας και μια γυναίκα. με αυτά τα τηλεφωνήματα”

είπε ο Γιάτσεκ στην Alphafreepress. “Από εμάς, με προφορά που μου φάνηκε αλβανική, ζήτησαν 60.000 ευρώ για να αφήσουν δήθεν το παιδί μας που δήθεν είχε προκαλέσει τροχαίο”!

Σύμφωνα με τα στοιχεία, από τον προπονητή ζητήθηκε ακριβώς το ποσό των 60.000 ευρώ επειδή, όπως του είπαν, “ο γιος του είχε χτυπήσει με το αυτοκίνητο μία γυναίκα αλβανικής καταγωγής, η οποία δεν κατάφερε να σωθεί και λίγη ώρα μετά το τροχαίο εξέπνευσε στο νοσοκομείο”.

Ο 77χρονος πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και άλλων μεγάλων ομάδων, σάστισε όταν η άγνωστη γυναίκα του είπε πως ο γιος του κρατείται σε Αστυνομικό Τμήμα, χωρίς όμως να προσδιορίσει σε ποιο.

Για να ασκήσει ακόμη μεγαλύτερη πίεση ψυχολογική και να κάμψει τις αντιστάσεις του, ο απατεώνας πρόσθεσε ότι έξω από αυτό βρίσκονταν συγγενείς της «άτυχης γυναίκας», οι οποίοι ήθελαν να τον λιντσάρουν!!!

Για αυτό το λόγο ζητούσαν το παραπάνω ποσό, για να μην προχωρήσουν τις απειλές τους σε πράξεις και να κλείσει εκεί το θέμα.

Η κυρία Γκμοχ ήταν αυτή που αποφάσισε ψύχραιμα να σώσει την κατάσταση. ΄Οση ώρα ο Γιάτσεκ μιλούσε με τον δήθεν… αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ, εκείνη μέσω άλλου τηλεφώνου επικοινώνησε με το γιο της και εκεί αποκαλύφθηκε η αλήθεια.

Τους ενημέρωσε ότι τίποτα από αυτά που άκουγαν δεν είχε συμβεί και τότε ο Πολωνός προπονητής έκλεισε το τηλέφωνο.

΄Όταν η οικογένεια απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα πληροφορήθηκε ότι σε σχεδόν “ολόκληρο το Κορωπί” τηλεφωνούσαν οι απατεώνες πλασάροντας το ίδιο παραμύθι για να αρπάξουν χρήματα.

Το άρθρο Και τον Γιάτσεκ Γκμοχ τρομοκράτησαν οι απατεώνες με τα δήθεν τροχαία εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα