Ήττα του Πανιωνίου από την Κέρκυρα προκαλεί παραίτηση Ελευθερόπουλου

Την παραίτησή του υπέβαλε στο Δ.Σ της ΠΑΕ Πανιώνιος, ο προπονητής της Δημήτρης Ελευθερόπουλος σε μια πορεία πραγμάτων που φαινόταν προδιαγεγραμμένη εδώ και καιρό μετά τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας, που ξεκίνησε με βλέψεις για άλλα…

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα, αλλά τον τελευταίο καιρό η «κοιλιά», που είχε κάνει ήταν μεγάλη με συνέπεια να έρθει ο προβληματισμός και η μουρμούρα, ενώ και ο τεχνικός της ομάδας

Δημήτρης Ελευθερόπουλος, είχε τεθεί υπό αμφισβήτηση.

Ο αγώνας τελικά που ήρθε 2-1 υπέρ της Κέρκυρας, ήταν ένας «τελικός» για δύο διαφορετικούς λόγους…. Ήταν «τελικός» για την ομάδα της Κέρκυρας που με ήττα θα ήταν εντελώς καταδικασμένη να πέσει στην δεύτερη κατηγορία και τελικός για τον προπονητή του Πανιωνίου για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του αλλά και για τον αθλητικό, ποδοσφαιρικό του εγωισμό δεν είχε άλλα περιθώρια…

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου εξέδωσαν ανακοίνωση αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ήττα και στηρίζοντας απόλυτα τον προπονητή τους. «Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη τόσο για το σημερινό αποτέλεσμα, όσο και για την κακή εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών. Θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί με τον προπονητή μας, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, την προσπάθεια που ξεκινήσαμε από την αρχή της χρονιάς με σκοπό να πετύχουμε τους στόχους μας».

Προς το παρόν, το Δ.Σ της ‘κυανέρυθρης» ΠΑΕ βρίσκεται στην Κέρκυρα αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα κάνει δεκτή την παραίτηση του. Αυτό αναμένεται να γίνει μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ., η οποία θα γίνει είτε αύριο είτε τη Δευτέρα.

Όσον αφορά τον αγώνα αυτός είχε ένα μεγάλο πρωταγωνιστή που ακούει στο όνομα Γιάννης Γκέσιο ο οποίος με δυο δικά του γκολ χάρισε το χρυσό τρίποντο στην ομάδα του και μπορεί να ελπίζει στο όνειρο της παραμονής στην Superleague.

Ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος για τα δυο γκολ που πέτυχε, αλλά και ότι στην Κέρκυρα δεν έχουν τίποτα να χάσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος. «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι λόγω του αγωνιστικού χώρου και κανονικά δεν έπρεπε να ξεκινήσει. Δεχτήκαμε ένα γκολ γρήγορα, αλλά αποδείξαμε ότι έχουμε καρδιά και μπορέσαμε να γυρίσουμε το ματς. Συνεχίζουμε μιας και δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και θα παίζουμε από δω και πέρα σε κάθε αγώνα με πάθος. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να πετύχω δύο γκολ αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα», ανέφερε ο σκόρερ των δυο τερμάτων.

Ο Πανιώνιος με αυτό το αποτέλεσμα μπαίνει σε περιπέτειες και δείχνει να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ανάπτυξης και παραγωγής παιχνιδιού ιδιαίτερα μάλιστα αν αναλογιστούμε ότι έπαιζε με την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας, και στο ότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Κολοβό.

Διαιτητής: Ιωάννης Δελφάκης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Αλεξέας Ηλίας (Μεσσηνίας), Σταθόπουλος Παναγιώτης (Ηλείας)

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Κέρκυρα (Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Σταμόγιαννος (Ηλιάδης 74'), Έντερ, Ζουμπουλάκης, Αρμένης, Λεόν, Γιάντσης (Πετρούσης 87'), Γκέσιος (Τσοκάνης 89'), Κυβελίδης

Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρντι, Παντίδος, Τόσκας, Ρόκας (Οκόγιε 60'), Σάμαρης, Κοντοχρήστος (Μπεγλεκτσής 85'), Γουνδουλάκης (Μενδρίνος 69'), Ντούνης, Κολοβός.

Σκόρερς: Κολοβός (7' σουτ) - Γκέσιος (σουτ 38'), (σουτ 82')

Κάρτες: Κολοβός (κίτρινη 4'), Ντιέγκο (κίτρινη 18'), Ρόκας (κίτρινη 19'), Βενέτης (κίτρινη 28'), Αρμένης (κίτρινη 41'), Σταμόγιαννος (κίτρινη 62'), Αυλωνίτης (κίτρινη 81'), Σάμαρης (κίτρινη 93').

Keywords
Τυχαία Θέματα