Ήττα με 2-0 από την Ντνίπρο και «πάγος» στην πρόκριση για τον Ολυμπιακό

Ήττα με 2-0, η οποία μετέτρεψε την Ντνίπρο σε φαβορί για την πρόκριση στους «16» του Europa League, γνώρισε ο Ολυμπιακός χθες το βράδυ στην Ουκρανία σε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν κακό σαν θέαμα στο παγωμένο «Ολυμπίσκι» του Κιέβου με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε πολύ άσχημη βραδιά

και τους Ουκρανούς να μην είναι καλύτεροι αλλά να καταφέρνουν να εκμεταλλευτούν δύο λάθη της άμυνας των Πειραιωτών στο πρώτο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Το σκορ άνοιξε στο 50΄ο Κανκάβα και τέσσερα λεπτά αργότερα (54΄)ο Ρόταν έκανε το 2-0. Ο Ολυμπιακός «ξύπνησε» προς το τέλος της αναμέτρησης, πίεσε την άμυνα των Ουκρανών και πέτυχε ένα γκολ στις καθυστερήσεις (90+4΄) με κεφαλιά του Μήτρογλου, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ από τον Αυστριακό διαιτητή.

Η πρόκριση έχει ήδη δυσκολέψει αρκετά και χρειάζεται μια ολική ανατροπή στο παιχνίδι που θα γίνει στις 26 του μήνα στο Καραϊσκάκη για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να φτάσει τον στόχο που είχε πριν τον χθεσινό αγώνα, την πρόκριση δηλαδή στην επόμενη φάση του θεσμού.

Διαιτητής: Σέργκενχοφερ (Αυστρία)

Κάρτες: Μπέζους, Κονοπλιάνκα, Φέντορτσουκ, Ροτάν – Μανιάτης, Αφελάι, Μιλιβόγεβιτς, Σαντάνα

Ντνίπρο (Μίρον Μάρκεβιτς): Μπόικο, Εζίντιο, Σεμπεριάνσκο, Ντούγκλας, Λουτσκέβι, Κανκάβα, Ροτάν, Κονοπλιάνκα, Μπέζους (46΄ Κάλινιτς), Ματέους (88΄Γκάμα), Ζοζούλια (70΄ Φέντορτσουκ).

Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουΐ, Σαντάνα (57΄ Μιλιβόγεβιτς), Σιόβας, Μαζουακού, Μανιάτης, Κασάμι, Ντοσεβί (71΄ Ντουρμάζ), Αφελάι, Ντομίνγκες (57΄ Φορτούνης), Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα