Ηττα για Ρωσία που κινδυνεύει και με αποβολή από το Euro

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

Η Σλοβακία που ήταν εξαιρετική και μεταμορφωμένη σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Ουαλία επικράτησε της Ρωσίας με 2-1 στο «Πιέρ Μορουά» της Λιλ για τη 2η αγωνιστική του 2ου . Οι Σλοβάκοι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο Euro και μπήκαν για τα καλά στη μάχη πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης, σε αντίθεση

με τη Ρωσία που έμεινε χωρίς νίκη, αλλά και που λόγω των νέων επεισοδίων που δημιούργησαν μετά το τέλος του αγώνα οι οπαδοί της, κινδυνεύει ακόμη και με αποβολή από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Τα γκολ πέτυχαν ο Βάις στο 32΄ και ο Χάμσικ στο 45′ , ενώ για τους Ρώσους μείωσε στο 80’ ο Γκλουσακόφ.

Μετά τον αγώνα, όμως, ξέσπασαν νέα επεισόδια στα οποία ενεπλάκησαν και πάλι Ρώσοι και Αγγλοι χούλγκαν και πλεόν είναι πολύ σοβαρή η απειλή αποβολής της Ρωσάς από το Euro 2016. Την Πέμπτη το πρωί συνεδριάζει εκτάκτως η εκτελεστική επιτροπή της UEFA για να εκτιμήσει την κατάσταση και να παραλάβει όλες τις αναφορές από τις γαλλικές αρχές.Υπενθυμίζεται ότι στη Ρωσία έχει ήδη επιβληθεί ποινή αποβολής από το Euro με αναστολή για τα βίαια επεισόδια κατά τη διάρκεια του αγώνα των Ρώσων με την Αγγλία στη Μασσαλία.

Κατά τα επεισόδια που έγιναν μετά το παιχνίδι της Ρωσίας με τη Σλοβακία, η αστυνομία ανακοίνωσε πως συνελήφθησαν συνολικά 36 άτομα και άλλοι 16 διακομίστηκαν σε νοσοκομεία.

Το άρθρο Ηττα για Ρωσία που κινδυνεύει και με αποβολή από το Euro εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα