Ήττα (1-0) αλλά καλή εμφάνιση για Ολυμπιακό με Λίβερπουλ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Καλή εμφάνιση, παρά την ήττα με 1-0, πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στο φιλικό παιχνίδι με τη Λίβερπουλ που έγινε τα ξημερώματα στο Σικάγο. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σωστή ανάπτυξη, ταχύτητα και δύναμη στο παιχνίδι τους με την αγγλική ομάδα να τα βρίσκει σκούρα σε αρκετές στιγμές του αγώνα, ενώ είχαν και δοκάρι μετά από ωραία προσπάθεια και σουτ του Γκαζαριάν.

Το

άσχημο για τον Ολυμπιακό και αντίστροφα καλό για τη Λίβερπουλ, ήταν το γεγονός ότι πολύ γρήγορα οι «reds» κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, γεγονός που τους ευνόησε τελικά στο να πάρουν τη νίκη.

Μόλις ο Στάριτζ έκανε σουτ με την μπάλα να πηγαίνει πάνω στον Αμπιντάλ, να αλλάζει πορεία και να φτάνει στον Στέρλινγκ που με πλασέ σκόραρε από κοντά για να πετύχει 1-0.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός απείλησε στο 11′ ο Γκαζαριάν με σουτ από καλή θέση, άουτ. Στο 15′ σουτ του Ντοσεβί η μπάλα κόντραρε και έφυγε πλάγια, ενώ η Λίβερπουλ είχε ένα φάουλ του Στάριτζ στο 22′, το σουτ του ίδιου παίκτη στο 28′ και την ωραία προσπάθεια του Μάρκοβιτς στο 37′.

Ο Ολυμπιακός στην επανάληψη παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές και άρχισε να πιέζει ακόμα περισσότερο γεγονός που τον έφερε κοντά στην ισοφάριση στο 50′ οπότε και είχε δοκάρι σε σουτ του Γκαζαριάν από μέσα αριστερά.

Επόμενη υποχρέωση για τον Ολυμπιακό στις ΗΠΑ, το φιλικό παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, το οποίο θα γίνει στις 2 Αυγούστου στη Μινεάπολη.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τζόουνς, Τζόνσον (63′ Κέλι), Σκρτελ, Τουρέ (63′ Κόατες), Χοσέ Ενρίκε (46′ Άλεν), Τζέραρντ (63′ Λούκας), Χέντερσον, Τσαν (46′ Ρόμπινσον), Στέρλινγκ (74′ Ίμπε), Μάρκοβιτς (46′ Κουτίνιο) και Στάριτζ (74′ Λάμπερτ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Μανιάτης (46′ Σάμαρης), Σαβιόλα (46′ Τσόρι), Nτινγκά (63′ Κασάμι), Αβραάμ (63′ Μανωλάς), Αμπιντάλ (46′ Μαζουάκου), Σιόβας (72′ Αυλωνίτης), Σαλίνο (46′ Ομάρ), Διαμαντάκος (72′ Παπάζογλου), Γκαζαριάν (63′ Κολοβός) και Ντοσεβί (72′ Μπουχαλάκης).

Το άρθρο Ήττα (1-0) αλλά καλή εμφάνιση για Ολυμπιακό με Λίβερπουλ εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα