Ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι γνωστού Ελληνοκαναδού δημοσιογράφου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένας ηθοποιός βρέθηκε νεκρός, κατά τα φαινόμενα δολοφονημένος, στο σπίτι του Ελληνοκαναδού δημοσιογράφου και παρουσιαστή Τζορτζ Στρουμπουλόπουλος στη συνοικία Χόλιγουντ, στο Λος Άντζελες, όπως ανακοίνωσαν η τοπική αστυνομία και ο ίδιος ο δημοσιογράφος.

Ο 41χρονος ηθοποιός Ρίτσαρντ Χονγκ βρέθηκε νεκρός από τους αστυνομικούς που έσπευσαν εκεί μετά από καταγγελία για διάρρηξη. Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λος Άντζελες ανέφερε ότι πιθανότατα πρόκειται για δολοφονία.

Αυτόπτες μάρτυρες

είπαν στις αρχές ότι είδαν έναν ύποπτο να φεύγει από την περιοχή με τα πόδια. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι.

«Πολλοί από εσάς θα είδατε τις αναφορές για μια δολοφονία που συνέβη στο σπίτι που νοικιάζω στο Λος Άντζελες. Διαθέτω λίγες πληροφορίες, όμως φαίνεται ότι ήταν το αποτέλεσμα μιας διάρρηξης. Το θύμα ήταν αγαπητός μου φίλος και έμενε στο σπίτι μου ενώ εγώ έλειπα. Είμαι συντετριμμένος», έγραψε ο Τζορτζ Στρουμπουλόπουλος στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε ότι είναι καθ’ οδόν για το Λος Άντζελες, από τη Νέα Υόρκη όπου βρισκόταν, προκειμένου να συμπαρασταθεί στους φίλους του που έχουν σοκαριστεί από τον θάνατο του Χονγκ.

Ο Στρουμπουλόπουλος, 44 ετών, παρουσιάζει το τοκ-σόου George Stroumboulopoulos Tonight ενώ παλαιότερα ήταν ο οικοδεσπότης της εκπομπής Hockey Night στην καναδική τηλεόραση.

Το άρθρο Ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι γνωστού Ελληνοκαναδού δημοσιογράφου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα