Ιστοσελίδα με σκοπό την εύρεση εργασίας σε φοιτητές και πτυχιούχους

Το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του ιστότοπου http://www.onlinecv.gr/ μας έχει προσφέρει εδώ και ένα περίπου χρόνο ένας μεταπτυχιακός φοιτητής με σκοπό να βοηθήσει τους συναδέρφους του και τους πτυχιούχους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης να βρουν εργασία ή μια θέση για πρακτική άσκηση.

Ο Παύλος Χατζηγιαννάκογλου εργάζεται και ταυτόχρονα εκπονεί τη διδακτορική του διατριβή στο τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Σχεδίασε αυτήν την ιστοσελίδα για όλους τους φοιτητές, ανεξάρτητα από

το αντικείμενο και το επίπεδο σπουδών τους, για να έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το online βιογραφικό τους και να δημοσιεύσουν την προσωπική τους αγγελία.

Παράλληλα, μπορούν να αναρτήσουν τις επιστημονικές τους εργασίες (πτυχιακή, διπλωματική ή διατριβή), ώστε να είναι σε θέση να παρουσιάσουν ένα πλήρες και τεκμηριωμένο βιογραφικό.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα για να γνωρίσετε τις υπόλοιπες δυνατότητες που παρέχει, όπως η αποστολή βιογραφικού σε τρίτους, η συλλογή στατιστικών στοιχείων συναφών βιογραφικών αλλά και η παρακολούθηση επιστημονικών ή πολιτισμικών ανακοινώσεων (ημερίδες, συνέδρια, προγράμματα εξειδίκευσης, προκηρύξεις θέσεων) που αφορούν και ενδιαφέρουν τον φοιτητικό κόσμο.

Στους εργοδότες, από την άλλη μεριά, προσφέρεται ένα εργαλείο για την αναζήτηση και επικοινωνία με τους κατάλληλους υποψηφίους που πληρούν τις εργασιακές τους απαιτήσεις αλλά και ένας χώρος για να αναρτούν αγγελίες ευρέσεως εργασίας.

Τέλος στους γονείς, παρέχεται ένας τρόπος εύκολης πρόσβασης και επικοινωνίας με εξειδικευμένους νέους επιστήμονες για την εξυπηρέτηση των αναγκών των παιδιών τους.

Έως σήμερα, η ιστοσελίδα φιλοξενεί εκατοντάδες βιογραφικά διαφόρων ειδικοτήτων και σεβαστό αριθμό αγγελιών εργοδοτών, διαρκώς αυξανόμενο.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα