Ισπανία – Λα Λίγκα: Παρέλαση η “Ατλέτι”

Ισπανία – Λα Λίγκα: Με άγχος και ιδρώτα πήρε τη νίκη η Μπαρτσελόνα στο ματς με την Μπιλμπάο, παιχνίδι με το οποίο έκλεισε η αγωνιστική στην Ισπανία. Οι Μπλαουγκράνα επιβλήθηκαν 2-1 των Βάσκων, εν μέσω …θύελλας. Ο Μέσι μολονότι έξαλλος για τη διαρροή και δημοσίευση των λεπτομερειών του συμβολαίου του στον Τύπο έπαιξε και σκόραρε στο 20’ για το 1-0. Η Μπιλμπάο πάντως πάλεψε και ισοφάρισε με αυτογκόλ του Αλμπα στο 49’, όμως την τελευταία λέξη είπε ο Γκριζμάν στο 74΄ πετυχαίνοντας το τελικό 2-1.

Η Ατλέτικο, νωρίτερα, είχε κάνει πάρτι στην Κάντιθ και έφυγε με ακόμα μια νίκη από το γήπεδο. Επιβλήθηκε

άνετα 2-4 της αντιπάλου της με τον Σουάρεζ να σκοράρει δύο γκολ και από ένα οι Κόκε και Σαούλ. Έτσι η “Ατλέτι” συνεχίζει να κάνει παρέλαση στο πρωτάθλημα. Και μολοότι έχει έναματς λιγότερο, παραμένει μακράν πρώτη στο +10 από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ που ακολουθούν.

Ισπανία – Λα Λίγκα: Τα 0-0 και το παιχνίδι της Δευτέρας

Στα άλλα αποψινά παιχνίδια, Χετάφε-Αλαβές και Γρανάδα-Θέλτα αναδείχτηκαν ισόπαλες 0-0. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας με το παιχνίδι Μπέτις – Οσασούνα.

Δείτε ακόμη: Νέο ηχηρό χαστούκι στη Ρεάλ, 2-1 στη Μαδρίτη η ΛεβάντεΠαναθηναϊκός: Ψηλά στη λίστα Ντρεοσί ο θηριώδης Σενεγαλέζος Γιουνούς ΣανκαρέΤρένο τα φαβορί, Ρόμα και Αταλάντα-Λάτσιο στην… αρένα
Keywords
Τυχαία Θέματα