Ισόβια στο γιατρό-μαϊμού με τη Φεράρι(video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο «γιατρός» με τη Φεράρι» καταδικάστηκε σήμερα σε ισόβια κάθειρξη από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Ευβοίας.

Ο μαϊμού-γιατρός, έγινε γνωστός στο Πανελλήνιο ως ο «γιατρός με τη Φεράρι» αφού τα ακριβά γούστα του, προκαλούσαν εύλογα σχόλια. Μάλιστα είχε φτάσει σε σημείο να κατέχει έως και ιδιωτικό αεροπλάνο!

Επί 13 χρόνια, αν και δεν κατέχει πτυχίο, ήταν όχι απλώς γιατρός αλλά διευθυντής(!) σε δημόσιο νοσοκομείο, στη Σκύρο. Ειδικότερα, οι τίτλοι σπουδών του από το πανεπιστήμιο της Ρώμης »La Sapienza», τους οποίους

είχε καταθέσει το 1999 στο υπουργείο Υγείας, ήταν πλαστοί.

Σύμφωνα μάλιστα, με την εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, o ίδιος απευθυνόμενος στην Πρόεδρο του δικαστηρίου είπε: «Είμαι γιατρός»! Εκείνη, του απάντησε ότι πρέπει να αγαπάει πολύ την ιατρική για να τα κάνει όλα αυτά…

Ο «γιατρός» με τη Φεράρι υποστήριξε τάχα ότι δεν γνώριζε ότι το πτυχίο του ήταν πλαστό και ότι έκανε κανονικά το αγροτικό του, όπως όλοι οι γιατροί.

Το διακστήριο που τον καταδίκασε σε ισόβια, στηρίχτηκε στην απάτη κατά του ελληνικού Δημοσίου. Κι αυτό γιατί, όλα αυτά τα χρόνια -13 χρόνια- που ήταν διευθυντής στο νοσοκομείο της Σκύρου, εισέπραξε 667.000 ευρώ! Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν, καταδικάστηκε για απάτη σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου.

Δις ισόβια στον φωτογράφο που έκανε τον… ακτινολόγο

Στον συγκατηγορούμενό του, ο οποίος ήταν «ακτινολόγος» στο νησί, ενώ στην πραγματικότητα ήταν φωτογράφος, επιβλήθηκε ισόβια για κάθε κατηγορία. Δηλαδή δις ισόβια γιατί είχε δύο κατηγορίες. Σημειωτέον ότι ο εν λόγω άνθρωπος διαφεύγει στο εξωτερικό και θα συνεχίσει ανενόχλητος τη ζωή του.

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι στο δικαστήριο πήγαν και κάτοικοι της Σκύρου, οι οποίοι παρά τα όσα έγιναν, λένε ότι… τους λείπει ο γιατρός τους!

Η απάτη του «γιατρού» με τη Φεράρι άρχισε από το 1993, όταν εκείνος απέκτησε από τη διεύθυνση δημόσιας Υγείας του νομού Αργολίδας την άδεια άσκησης του επαγγέλματος. Πριν από το διορισμό του στη Σκύρο, πάλι με τα ίδια πλαστά πιστοποιητικά, είχε κάνει την ειδίκευσή του στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας.

Η εν λόγω υπόθεση ξεκίνησε να ερευνάται μετά από καταγγελία πολίτη στο υπουργείο Υγείας. Το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας ήταν κόλαφος. Μετά τον έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε γιατρός με πτυχίο σε αυτό το όνομα στο πανεπιστήμιο της Ρώμης, όπως δεν υπήρχε και στον τίτλο ειδικότητας. Εξάλλου, πέραν του ότι όλα τα πιστοποιητικά του ήταν πλαστά, κυκλοφορούσε με τρία ΑΦΜ και τρεις αστυνομικές ταυτότητες!

Το άρθρο Ισόβια στο γιατρό-μαϊμού με τη Φεράρι(video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα