Ισόπαλος 2-2 με την Σαντχάουζεν ο Ολυμπιακός

Με την Σαντχάουζεν, ομάδα β’ κατηγορίας της Γερμανίας, αγωνίστηκε σήμερα στο τελευταίο του φιλικό επί γερμανικού εδάφους ο Ολυμπιακός, που ήρθε ισόπαλος 2-2.

Τίποτα το ιδιαίτερο για τον Ολυμπιακό σε ένα ματς που ξεχώρισε ο Βάις και ο Ολαϊτάν, αφού πέτυχε δύο γκολ, ενώ έκαναν ντεμπούτο οι Σαβιόλα-Ρομπέρτο.

Ο

Μίτσελ παρέταξε τον Ολυμπιακό με 4-4-2 στο φιλικό με Σαντχάουζεν, με τον Μέγιερ κάτω από τα δοκάρια, Παπάζογλου (δεξιά), Λυκογιάννη (αριστερά), Μανωλά και Σιόβα στην άμυνα. Στην μεσαία γραμμή ήταν οι Μασάντο, Ντε Βινσέντι, Ολαϊτάν (δεξιά), Φετφατζίδης (αριστερά) και στην επίθεση οι Διαμαντάκος-Μήτρογλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μίτσελ επανέφερε το 4-3-3 με τον Ρομπέρτο να κάνει το ντεμπούτο κάτω από την εστία και λίγο αργότερα στην κορυφή της επίθεσης και το μεγάλο αστέρι ο Σαβιόλα.

Ο Ρομπέρτο ήταν κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Λυκογιάννης, Παπάζογλου, Μετζανί και Μανωλάς στην μεσαία γραμμή οι Φέισα, Σάμαρης Ντομίνγκες και στην τριάδα της επίθεσης οι Φετφατζίδης, Ολαϊτάν και Διαμαντάκος.

Σαντχάουζεν: Ρίμαν, Λινσμάιερ, Τιντ, Ζαμπάβνικ, Ουλμ, Σαουάτε, Χούμπνερ, Κίστερ, Στίστλερ, Λάις, Μπλουμ.

Ολυμπιακός: Μέγιερι (46' Ρομπέρτο), Παπάζογλου (61' Σαλίνο), Μανωλάς, Σιόβας (46' Μετζανί), Λυκογιάννης (61' Χολέμπας), Μασάντο (46' Ντομίνγκες), Ντε Βινσέντι (46' Σάμαρης), Ολαϊτάν (61' Βαϊς), Φετφατζίδης (61' Κάμπελ), Διαμαντάκος (61' Σαβιόλα), Μήτρογλου (46' Φέισα).

Keywords
Τυχαία Θέματα