Ήρθε η Μέρκελ-«Θερμή υποδοχή» στο Σύνταγμα

Έφθασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η καγελάριος Μέρκελ. Με τιμές αρχηγού κράτους η υποδοχή της.  Στην υποδοχή της ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, Κωστής Χατζηδάκης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ευριπίδης Στυλιανίδης και Χρτήστος Σταΐκούρας.

Η κ. Μέρκελ

θα κατευθυνθεί στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις των δύο πολιτικών αρχηγών. Στη συνέχεια η Γερμανίδα καγκελάριος θα μεταφερθεί στο Προεδρικό Μέγαρο όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.  

Την ίδια ώρα ένταση επικρατεί έξω από το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» επί της Λεωφόρου Μεσογείων. Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι, επιθυμούν να διαδηλώσουν επί της Μεσογείων, απ’ όπου θα περάσει η Άνγκελα Μέρκελ. Τα ΜΑΤ προσπαθούν να τους εμποδίσουν και να τους απωθήσουν με τις ασπίδες και με ψεκασμούς χημικών!

Χιλιάδες λαού στην πλατεία ΣυντάγματοςΣτο Σύνταγμα έφθασαν αυτή την ώρα και οι «Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές Ελλάδας»Προσαγωγές στην πλατεία ΕξαρχείωνΟι προσαγωγές έχουν ανέλθει  σε πάνω από 50Μανώλης Γλέζος πριν από λίγο στο Σύνταγμα: «Η οργή και η αγανάκτηση του ελληνικού λαού να μετατραπεί σε πολιτική πράξη και όχι σε βία».Ελεύθερος σκοπευτής στην οροφή της Βουλής
Keywords
Τυχαία Θέματα