Ιρπίν Ουκρανία – πόλεμος: Πύραυλος σκάει δίπλα σε πολίτες

Στο στόχαστρο των ρωσικών δυνάμεων που προελαύνουν βρίσκεται η πόλη Ιρπίν που είναι δίπλα στο Κίεβο καθώς σφυροκοπείται ανελέητα από τους Ρώσους με πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον τρεις νεκρούς αμάχους, ανάμεσά τους δύο παιδιά. Οπως αναφέρει η Kyiv Independent, ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν σε γέφυρα με αμάχους, οι οποίοι εγκατέλειπαν την πόλη του Ιρπίν. Μάλιστα το Κίεβο κάνει λόγο για εσκεμμένη επίθεση των Ρώσων! Είναι χαρακτηριστικό ένα βίντεο που έχει δει το φως

της δημοσιότητας όπου, όπως ισχυρίζονται οι Ουκρανοί, ένας πύραυλος ή οβίδα σκάει κυριολεκτικά δίπλα σε πολίτες προκαλώντας χάος και πανικό σε όσους βρίσκονταν στο σημείο. Δείτε παρακάτω το εν λόγω βίντεο: (Προσοχή, οι εικόνες που ακολουθούν είναι σκληρές)

Οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να πολιορκούν το Κίεβο

Την ίδια ώρα, οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να πολιορκούν το Κίεβο, ωστόσο συνεχίζονται παράλληλα και οι προσπάθειες για τη διαφυγή αμάχων από τις γύρω περιοχές. Σύμφωνα με τον σύμβουλο του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Αλεξέι Αρεστόβιτς υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για να ανοίξει ανθρωπιστικός διάδρομος που να αφορά το Γκοστόμελ και την Μπούχα που βρίσκονται πολύ κοντά στο Κίεβο και όλες τις προηγούμενες μέρες δέχτηκαν απανωτούς βομβαρδισμούς. Να θυμίσουμε ότι το Γκοστόμελ βρέθηκε στο στόχαστρο των Ρώσων λόγω της παρουσίας αεροδρομίου στην περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα