Ηράκλειο: Τον «ξυλοκόπησε» επειδή βίασε την κόρη του

Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση «ξυλοδαρμού» ενός 18χρονου στη Μεσαρά της Κρήτης από τον 39χρονο. Υπενθυμίζεται, πως σύμφωνα με τις καταγγελίες του 18χρονου στην Αστυνομία, ο 39χρονος πατέρας της 14χρονης, με την οποία είχαν ερωτική σχέση, τον «ξυλοκόπησε» επειδή είχε δεσμό με την κόρη του.

Σε εξέλιξη της υπόθεση, χθες η μητέρα της ανήλικης συνοδευόμενη από τη δικηγόρο της οικογένειας μετέβησαν στον εισαγγελέα Ηρακλείου, στον οποίο κατήγγειλαν ότι ο 18χρονος είχε βιάσει(!) το κορίτσι, το οποίο στην συνέχεια έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και παραμένει μέχρι και σήμερα υπό την στενή παρακολούθηση παιδοψυχίατρων.

Οι γονείς της 14χρονης ζητούν εξέταση από ιατροδικαστή ενώ, μόλις οι παιδοψυχολόγοι δώσουν το «πράσινο φως», η ανήλικη θα δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Επιπλέον, σύμφωνα με τη δικηγόρο ο 39χρονος πατέρας της ανήλικης, ο οποίος αναζητείται, δεν έχει πρόβλημα να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης. Ο ίδιος πάντως παραδέχεται ότι τον χτύπησε, αλλά αρνείται ότι υποχρέωσε τον νεαρό σε πράξεις που προσβάλλουν την προσωπικότητα και τον ανδρισμό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα