Ηράκλειο: Αντιδήμαρχος ζωγράφισε τους τοίχους δημοτικού σχολείου

Ανταποκρινόμενος στην πρωτοβουλία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 4ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου Αττικής ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πασχάλης Γονατάς ζωγράφισε τους τοίχους της αίθουσας ένταξης του σχολικού συγκροτήματος.

Ο κ. Γονατάς με έμπνευση την αισιοδοξία και τα ζωηρά χρώματα επέλεξε ζωγραφίσει λουλούδια και πεταλούδες στους τοίχους της αίθουσας διαλύοντας την μονοτονία των χρωμάτων που συναντάμε συνήθως σε δημόσια κτίρια, ελπίζοντας με αυτό τον τρόπο να κάνει τις ώρες που χρησιμοποιείται η αίθουσα

από τους μαθητές πιο ευχάριστες.

Το 6ο δημοτικό σχολείο δεν είναι το πρώτο σχολείο στο οποίο πραγματοποιήθηκε τέτοια δράση ούτε είναι το μοναδικό σημείο του σχολείου στο οποίο έχει αφήσει το στίγμα του. Πριν το τέλος της περασμένης χρονιάς είχε κάνει ανάλογες παρεμβάσεις στους τοίχους του προαύλιου χώρου. Επιπλέον, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης έχει ανταποκριθεί σε παρόμοιες προσκλήσεις των συλλόγων γονέων στο 4ο Δημοτικό Σχολείο καθώς και στο 1ο και 9ο Νηπιαγωγείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα