ΗΠΑ: Γονείς – τέρατα κλείδωναν τα παιδιά τους

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο 69χρονος Μπενίτο Γκουτιέρεζ και η 64χρονη σύζυγός του Κάρολ κατηγορούνται ότι κλείδωναν τα τέσσερα παιδιά τους σε δωμάτια του σπιτιού, στο Τάκσον της Αριζόνα.

Τα παιδιά τους έχουν ηλικία από έξι έως δώδεκα ετών και έμεναν σε ένα δωμάτιο σαν φυλακή για δώδεκα ώρες, χωρίς να μπορούν να πιουν νερό είτε να έχουν πρόσβαση σε φαγητό, τουαλέτα, ακόμα και φως. Σε ένα από τα τέσσερα δωμάτια – κελιά του σπιτιού βρέθηκε ένας κουβάς, που χρησιμοποιούσαν τα παιδιά για την ανάγκη τους. Η υπόθεση

ήρθε στο φως όταν ένα από τα τέσσερα παιδιά μπόρεσε να το σκάσει από ένα παράθυρο, μπήκε σε ένα κατάστημα και κάλεσε την Αστυνομία.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι της οικογένειας στο North Flowing Wells Road, είδε ότι τα τέσσερα παιδιά, κρατούνταν σε άθλιες συνθήκες. «Τα παιδιά κρατούνταν σε ένα δωμάτιο το οποίο ήταν κλειδωμένο από έξω,» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το αστυνομικό τμήμα της επαρχίας Pima. «Δεν είχαν πρόσβαση σε φαγητό, νερό, φώτα ή εγκαταστάσεις μπάνιου μέχρι και για 12 ώρες.» Οι γονείς βρίσκονται υπό κράτηση και η αστυνομία δεν ανακοίνωσε ακόμη τι δικαιολογία χρησιμοποίησαν για τις πράξεις τους.

Το άρθρο ΗΠΑ: Γονείς – τέρατα κλείδωναν τα παιδιά τους εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα