Ιωσήφ Μαρινάκης χώρισε: Διαζύγιο μετά από χρόνια γάμου με τη Χρύσα Καλπάκη

Μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής πορείας γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz αποφάσισε να ρίξει τους τίτλους τέλους. Ο λόγος για τον Ιωσήφ Μαρινάκη και τη Χρύσα Καλπάκη, οι οποίοι όπως αποκαλύπτει το περιοδικό OK! χώρισαν βελούδινα. Ωστόσο το πρωί της Πέμπτης την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε και η ίδια η Χρύσα Καλπάκη, με την οποία επικοινώνησε η Φαίη Σκορδά. «Ναι έχουμε χωρίσει. Ήμασταν

δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια μαζί. Υπάρχει όμως πολλή αγάπη. Ο Ιωσήφ θα είναι ο άνθρωπος μου για μια ζωή», είπε η Χρύσα Καλπάκη στην Φαίη Σκορδά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iosif Marinakis (@iosifmarinakis)

‘Μιλάμε ακόμη’

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά τόνισε πως δεν υπήρξε κάποιος καυγάς ή κάτι συγκεκριμένο ανάμεσα στο ζευγάρι και πως η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να οδηγηθούν στον χωρισμό. Ακόμη, η Χρύσα Καλπάκη αποκάλυψε στην παρουσιάστρια ότι υπάρχει επικοινωνία με τον Ιωσήφ Μαρινάκη και ότι μιλάνε στο τηλέφωνο. Υπενθυμίζεται πως η Χρύσα Καλπάκη και ο Ιωσήφ Μαρινάκης παντρεύτηκαν το 2014 με πολιτικό γάμο στο Μανχάταν, ενώ το 2016 πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός γάμος τους στην Κρήτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιωσήφ Μαρινάκης, Διαζύγιο, Χρύσα Καλπάκη,iosif marinakis, diazygio, chrysa kalpaki