Ιωάννινα συμπλοκή: Οπαδικά κίνητρα στον άγριο ξυλοδαρμό τεσσάρων νεαρών

Οπαδικά ήταν σύμφωνα με πληροφορίες τα κίνητρα της άγριας συμπλοκής που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Ιωάννινα. Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr που δημοσιεύει και βίντεο ντοκουμέντο, όλα έγιναν μέσα σε δύο λεπτά κοντά στην περιοχή των Σεισμοπλήκτων περίπου στις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής. Επτά άτομα που επέβαιναν σε τρία οχήματα κατευθύνθηκαν σε ένα ΙΧ όπου επέβαιναν τέσσερις νεαροί. Τους επιτέθηκαν με στειλιάρια και τους ξυλοκόπησαν άγρια. Κάποιοι εξ αυτών που πραγματοποίησαν την

επίθεση είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με αποκριάτικη μάσκα ενώ άναψαν και 2 καπνογόνα. Μετά την επίθεση επιβιβάστηκαν στα οχήματά τους και έφυγαν από το σημείο.

Με βαριά τραύματα ο ένας

Στην περιοχή έσπευσε η αστυνομία, η πυροσβεστική και 2 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν και διακόμισαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο 4 άτομα ηλικίας έως 30 ετών. Ο ένας εξ αυτών φέρει βαρύτατα τραύματα. Τραυματισμένοι είναι και οι άλλοι δύο ενώ το τέταρτο άτομο έχει ελαφρές εκδορές. Οι έρευνες της Αστυνομίας για τα ακριβή αίτια του συμβάντος , τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα