Ιωάννα Τούνη – σχέση: Τι είπε στην κάμερα για έναν πιθανό γάμο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το πρωί της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου, η Ιωάννα Τούνη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day». «Είχα παλιότερα πρόταση από το Survivor. Δεν θα πήγαινα, δεν θα μπορούσα με τίποτα. Είναι και ο Δημήτρης, θα γυρνούσα και θα είχε οικογένεια και δύο παιδιά, δεν γίνονται αυτά» δήλωσε η ξανθιά καλλονή, αποκλείοντας τη πιθανότητα συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Όσον αφορά στο πρόβλημα υγείας αγαπημένου και οικείου της προσώπου, η Ιωάννα Τούνη αρκέστηκε να πει: «Το προσπαθούμε». Σχετικά με το ενδεχόμενο γάμου με τον σύντροφό

της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, το εντυπωσιακό μοντέλο απάντησε: «Όποτε έχω πει ότι θα παντρευτώ με κάποιον…Ας πούμε, πηγαίνοντας και βλέποντας… Θα πω κάτι που θα με μαλώσει!». «Στο κινητό του Δημήτρη έχω βάλει το Face ID μου. Δεν ψάχνω το κινητό του. Όποιος ψάχνει, βρίσκει, αλλά δεν ψάχνω!» σημείωσε, γελώντας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε η Ιωάννα Τούνη για την σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, για το Survivor και για το πρόβλημα υγείας προσώπου της οικογένειάς της.

 Δείτε ακόμηΚορονοϊός: Αυξήθηκαν οι μολύνσεις όσων δεν έκαναν τρίτη δόση – Στενάζουν οι ΜΕΘΔέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Νέα κοινή εμφάνιση σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωσηΦάνης Μουρατίδης: «Δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση αρχικά, αλλά τελικά σε αυτή χρωστάω την οικογένειά μου»
Keywords
Τυχαία Θέματα