Ιωάννα Μαλέσκου – Κατερίνα Καινούργιου κόντρα: Τι συμβαίνει μεταξύ τους

Φανερά ενοχλημένη και απορημένη είναι η Κατερίνα Καινούργιου με την Ιωάννα Μαλέσκου, με αφορμή ένα βίντεο και μετά από τα μηνύματα, που δέχεται από τους ακολούθους της. Συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη (13/5) στην εκπομπή της «Ευτυχείτε», αναφέρθηκε στην εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΙ, κάνοντας το εξής ερώτημα: «Μας κράζουν στο “Love it;”». Το βίντεο που αναφέρεται είναι οι δηλώσεις του Παύλου Γαλακτερού, το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή της Μαλέσκου. Ακόμα, ανέφερε πως τηλεθεατές της εκπομπής της, της λένε ότι γίνονται πολλά πικρόχολα σχόλια

και πετιούνται πολλές σπόντες για εκείνη στο «Love it». Η ίδια δεν άφησε το γεγονός ασχολίαστο, και μάλιστα με θετική διάθεση και σε ειρηνικό κλίμα, κάλεσε την Ιωάννα να διευθετήσουν την όποια διαφορά.

«Εγώ συμπαθώ τα παιδιά και την Ιωάννα πάρα πολύ, και τον Βασίλη Γρηγορόπουλο που τον ξέρω τόσα χρόνια. Μου στέλνουν μηνύματα ότι το Love it πετάει συνέχεια σπόντες για την εκπομπή. Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Για να είμαστε ξεκάθαροι πάντα λέμε ότι τα αποσπάσματα είναι από την εκπομπή και έχουμε στηρίξει και την Ιωάννα. Αν έχουν κάποιο πρόβλημα να το πουν ξεκάθαρα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου. Οι συνεργάτες της Γρηγόρης Γκουντάρας και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου συμφώνησαν με την παρουσιάστρια για το γεγονός αν θέλουν να πουν κάτι εναντίον τους να το πουν ξεκάθαρα. «Αν αναφέρονται σε εμάς, δικαίωμα τους, απλά να το πει» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. «Αν έχουμε κάνει κάτι να μας το πει, να ζητήσουμε και συγγνώμη» συμπλήρωσε η Χρύσλα.

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποια η κατάσταση της υγείας της μετά το εμβόλιο

Η Ιωάννα Μαλέσκου το απόγευμα της Τρίτης, έκανε γνωστό στο Instagram, ότι εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού. Επισκέφτηκε το εμβολιαστικό κέντρο των Αχαρνών και έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca. Σήμερα, μέσω ενός story μας αποκαλύπτει ποιες είναι οι παρενέργειες του εμβολίου. Αντιμετωπίζει μια από τις πιο συνηθισμένες και βασικές παρενέργειες του εμβολίου, αφού ανέβασε πυρετό. «38,8. Είχα ξεχάσει πως είναι να έχεις πυρετό.. Όλα κύλησαν, όπως μου τα είχατε περιγράψει. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Παυσίπονο αναβράζον και ραντεβού 12: 00 – 14:00», έγραψε στη φωτογραφία. Παρέα της βρίσκεται πάντα ο σκύλος της , η Μπαλού, και εμείς της ευχόμαστε να της περάσει το συντομότερο δυνατόν!

Συγκεκριμένα η Ιωάννα Μαλέσκου είπε εχθές: «Το είπα και το έκανα το εμβόλιο, μόλις γύρισα. Έκανα το AstraZeneca την 1η δόση, στο εμβολιαστικό κέντρο των Αχαρνών πήγα και οι άνθρωποι κυρίως οι γυναίκες με καλωσόρισαν όπως και όλον τον υπόλοιπο κόσμο δηλαδή κι αμέσως μπήκα κι εγώ στη διαδικασία, με το πρωτόκολλο που ακολουθείται, δεν παραπονέθηκα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα