Ίλιον: Στραγγάλισε την ίδια του τη μάνα…

Ο γιος της 61χρονης, που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στις 23 Σεπτεμβρίου στο Ίλιον, είναι ο υπεύθυνος για το θάνατό της, αφού, σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτός την στραγγάλισε.

Στα ίχνη του 36χρονου υιού της νεκρής γυναίκας έφτασε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο συλληφθείς αρχικά αρνήθηκε επίμονα την ενοχή του, αλλά τελικά ομολόγησε την πράξη του και την περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια.

Όπως

υποστήριξε, κίνητρο της πράξης του ήταν η συχνά ιδιαίτερα επιθετική συμπεριφορά της μητέρας του σε βάρος του και το έντονο αίσθημα της απόρριψης.

Σύμφωνα με τον καθ' ομολογία δολοφόνο, η μητέρα του του επιτέθηκε για ασήμαντη αφορμή, φραστικά αλλά και σωματικά, με τη χρήση καλωδίου μπαλαντέζας, το οποίο αφού της το πήρε από τα χέρια, το χρησιμοποίησε για να τη στραγγαλίσει.

Στη συνέχεια, για να αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές έρευνες, ο κατηγορούμενος σκηνοθέτησε ληστεία ως εξής:

Φρόντισε ώστε οι χώροι του διαμερίσματος να παρουσιάζουν εικόνα «επιλεκτικής έρευνας» και αφαίρεσε 1.850 ευρώ, που τα απέκρυψε σε ντουλάπα υπνοδωματίου όπου και βρέθηκαν.

Εν συνεχεία, εγκατέλειψε το σπίτι κι όταν πια αργότερα επέστρεψε, ειδοποίησε την Αμεση Δράση και προσποιήθηκε ότι μόλις είχε βρει δολοφονημένη τη μητέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα