Ηλιάδη: Ακόμα και το πρώην αγόρι… φαρμάκι στάζει!

Ε μα πια… τι σας έκανε το κορίτσι; Ένα τραγούδι θέλει να πει… Κάτω τα χέρια από την Αγγελική Ηλιάδη! Τι έχουν πάθει όλη με την πάρτη της και ειδικά με το τραγούδι της.

Ναι το τσιφτετέλι της δεν είναι ότι πιο κουλτουρέ έχουμε βγάλει, αλλά μέχρι να γίνει ο τελικός η ουρά εκείνων που δεν τους αρέσει θα είναι μεγαλύτερη και από αυτήν της Εθνικής τράπεζας με τους συνταξιούχους! Φαντάσου ότι ακόμα και ο πρώην τράβηξε χαρτάκι από την ουρά της σύνταξης και λάλησε και φαρμάκι έσταξε… Δεν του αρέσει η

συμμετοχή, αλλά ως πρώην το είπε με κομψό τρόπο. Μάλιστα, ο συνθέτης διαφωνεί και με την απόφαση της πρώην αγαπημένης του να πάρει μέρος στην Γιουροβίζιον.

«Της πάει το τραγούδι, μου αρέσει και το λέει μια χαρά, αλλά δεν νομίζω ότι είναι για την Eurovision. Εγώ δεν θα πήγαινα αν ήμουν στη θέση της. Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία του διαγωνισμού. Θεωρώ ότι είναι η Αγγελική Ηλιάδη, έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα και θα έπρεπε να πούνε θα πάει η Αγγελική χωρίς διαγωνισμό», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Και με το τελευταίο νομίζουμε ότι το σώζει. Άντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε πια… Στείλτε καλέ το κορμί να τελειώνουμε. Τουλάχιστον αυτή θα έχει ξυριστεί!

Από την Άννα Τσιάλτα

Keywords
Τυχαία Θέματα