Ικανοποιημένος ο Λεονάρντο Ζαρντίμ

Δεν έκρυψε τη χαρά του για το τελικό αποτέλεσμα με την Άρσεναλ ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου που παραχώρησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Ο Πορτογάλος έμεινε ικανοποιημένος από την Ευρωπαϊκή παρουσία των ερυθρολεύκων και ελπίζει να έχει και συνέχεια στο Europa League από εδώ και πέρα.

«Αρχικά δεν είμαστε χαρούμενοι

γιατί δεν περάσαμε στην επόμενη φάση του Champions League, που ήταν ο πρώτος μας στόχος. Αυτό όμως το ξέραμε πριν τον αγώνα με την Άρσεναλ οπότε σήμερα θέλαμε να πετύχουμε τους άλλους δύο στόχους μας: να νικήσουμε για να πάμε στο γκρούπ των ισχυρών στο Europa League και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας. Οπότε είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε».

Ο κόουτς της ομάδας του Πειραιά μίλησε για ομαδική νίκη: «Σήμερα (σ.σ. 4/12) καταρχήν ήταν μία μεγάλη νίκη της ομάδας. Δείξαμε πως δεν αποτελούμαστε μόνο από 11 παίκτες. Είναι κάτι παραπάνω. Έχουμε επιλογές και λύσεις αλλά και τον τρόπο να γυρίζουμε παιχνίδια. Όπως έγινε και με την Μονπελιέ. Σημειώσαμε μία ομαδική νίκη».

Αναφορά έκανε και στα νέα παιδιά της ομάδας όπως οι Μανωλάς και Σιόβας και το έντονο ελληνικό στοιχείο στον Ολυμπιακό: «Ναι είναι αλήθεια πως έχουμε πολλούς Έλληνες παίκτες που είναι νέοι. Περισσότερους από το παρελθόν. Είναι άπειροι, όμως έχουν τις ικανότητες με την παραπάνω δουλειά, να γίνουν ακόμα καλύτεροι. Η ομάδα έχει την δυνατότητα να συνεχίσει έτσι για το μέλλον. Οπότε αυτό είναι ένα κέρδος» δήλωσε ο Πορτογάλος.

Σχετικά με την τακτική που ακολούθησε, σημείωσε: «Εμείς προετοιμάζουμε πάντα μία δομή για το ματς και αυτό δεν έχει να κάνει με πρόσωπα. Εμείς το ετοιμάζουμε και στην διάρκειά του το κάνουμε πιο πολύ αμυντικό ή επιθετικό. Σήμερα επειδή χάναμε αποφασίσαμε να κάνουμε πιο επιθετικό το παιχνίδι μας και γι' αυτό μπήκαν στο ματς οι Φουστέρ και Μήτρογλου. Έπρεπε να ρισκάρουμε για την ανατροπή βάζοντας επιθετικογενείς παίκτες. Αυτό μας βγήκε».

Keywords
Τυχαία Θέματα