Ιμπραΐμοβιτς vs Ρονάλντο 2-3 και η Πορτογαλία πάει Βραζιλία (βίντεο)

Μια απίστευτη και αλησμόνητη εμφάνιση του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο με χατ-τρικ απέναντι στον… Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τη Σουηδία χάρισε την πρόκριση στους Ίβηρες στα τελικά του Μουντιάλ 2014.

Ο 28χρονος σούπερ σταρ μετά το μοναδικό γκολ στο πρώτο ματς (1-0) έκανε χατ τρικ και έπιασε τον Πέδρο

Παουλέτα στην πρώτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών στην Εθνική Πορτογαλίας (47).

Ωστόσο, και ο Ζλάταν έκανε ό, τι μπορούσε καθώς έβαλε δυο γκολ, αλλά δεν ήταν αρκετά για να περάσει η ομάδα του στα τελικά.

«Όλα τα λεφτά» το δεύτερο ημίχρονο όπου επιτεύχθηκαν και τα 5 γκολ των Ρονάλντο και Ιμπραΐμοβιτς με το παιχνίδι να λήγει 2-3 υπέρ της Πορτογαλίας και το Ρονάλντο να μη σταματάει με… τίποτα καθώς ήθελε να βάλει και άλλα γκολ.

Σουηδία (Ερικ Χάμρεν): Ισακσον, Μάρτιν Ολσον, Νίλσον, Αντονσον, Λούστιχ, Κάλστρομ, Ελμ (46' Αντερς Σβένσον), Σεμπάστιαν Λάρσον, Κατσάνικλιτς, Ελμάντερ, Ιμπραΐμοβιτς.

Πορτογαλία (Πάουλο Μπέντο): Ρουί Πατρίσιο, Πέπε, Μπρούνο Αλβες, Κοεντράο (52' Αντούνες), Ζοάο Περέιρα, Ραούλ Μεϊρέλες (73' Γουίλιαμ), Νάνι, Μιγκέλ Βελόσο, Ζοάο Μουτίνιο, Ρονάλντο, Αλμέιδα (82' Ρικάρντο Κόστα).

Αξιοσημείωτο, πως στα 10 χρόνια με τον Ρονάλντο η Πορτογαλία έχει 3 παρουσίες σε Mundial και 3 σε Euro. Στα 82 της χρόνια χωρίς τον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ακριβώς τις ίδιες συμμετοχές στις μεγάλες διοργανώσεις.

Απορεί κανείς για το ποιος θα κερδίσει τη χρυσή μπάλα…;

Keywords
Τυχαία Θέματα