Ιαβέρης για Παντελίδη: Με την ποσότητα που είχε καταναλώσει ούτε…

Πέρασαν κιόλας 40 μέρες από το θανατηφόρο τροχαίο που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης και τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, ήρθαν στο φως αποκαλύπτοντας πως ο δημοφιλής τραγουδιστής εκείνο το μοιραίο βράδυ είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Το πόρισμα

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το vima.gr, η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του Παντελή Παντελίδη

είναι πάνω από 1,5 γραμμάριο ανά λίτρο αίματος, ενώ το όριο είναι 0,50 γραμμάρια, ενώ όπως επισημαίνεται από τις εξετάσεις δεν βρέθηκαν άλλες ουσίες, όπως ναρκωτικά ή φάρμακα.

Τι δήλωσε ο Ιαβέρης για Παντελίδη

“Μέσα στην ατυχία του Παντελή, άρχισαν κάποιοι να ασχολούνται με τα αυτονόητα. Ήταν 6 φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο κατανάλωσης αλκοόλ, που είναι 0.25 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος, που σημαίνει πως είχε επηρεαστεί άμεσα και καταλυτικά το κομμάτι της αντιληπτικότητάς του, ενώ πολλές φορές αυξάνει και την επιθετικότητα. Με τέτοιο ποσοστό που βρέθηκε στο αίμα του (1,5 g/l) όχι να οδηγήσει δεν μπορεί κάποιος, αλλά ούτε καν να περπατήσει” και όπως λέει ο λαός: “Είδε ο τρελός τον μεθυσμένο και φοβήθηκε”, όπως δήλωσε στο newsit.gr ο Τάσος “Ιαβέρης” Μαρκουίζος.

Όσον αφορά τη νοοτροπία πολλών “Σιγά, μπορείς να πιεις 2-3 ποτηράκια και να πηγαίνεις με χαμηλή ταχύτητα”, ο κ. Ιαβέρης τονίζει: “Τι σημαίνει να έχεις πιει και να πηγαίνεις σιγά; Σιγά, σε μία γειτονιά που παίζουν παιδιά, ή που γυρίζεις από τα μπουζούκια με μηδέν αντιληπτικότητα και πεσμένα τα αντανακλαστικά;»

Σύμφωνα με τον κ. Ιαβέρη, όποιος οδηγεί μεθυσμένος πρέπει να του περνούν χειροπέδες. Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι «οι έλεγχοι πρέπει να γίνονται έξω από τα μπουζούκια, πριν καν μπουν στο αυτοκίνητό τους όσοι έχουν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ”.

“Η μητέρα και ο πατέρας δεν θα δουν εγγόνι από τον Παντελή. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι αλλάζει η οικογένεια, η οποία βυθίζεται στη δυστυχία. Οι γονείς τους θα τον περιμένουν κάθε μέρα να ανοίξει την πόρτα και αυτός δεν θα μπαίνει”, συμπλήρωσε ο Ιαβέρης.

Με πληροφορίες από το: vima.gr

Keywords
Αναζητήσεις
ιαβερης για παντελιδη
Τυχαία Θέματα