Η Ζιζέλ εξόργισε με τις δηλώσεις της για τα νεαρά μοντέλα (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η πανέμορφη Ζιζέλ προκάλεσε αντιδράσεις και αναγκάστηκε να απολογηθεί

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ο πλέον διαδεδομένος τρόπος να προβάλλει κάποιος τη δουλειά του πόσο μάλλον όταν πρόκειται για εξωτερική εικόνα.

Τα μοντέλα χρησιμοποιούν κατά κόρον το Instagram, με πολλά να πλουτίζουν από τις σέξι φωτογραφίες που ανεβάζουν. Αυτό όμως, δεν βρίσκει σύμφωνη τη Ζιζέλ Μπούντχεν.

Το κορυφαίο μοντέλο φωτογραφήθηκε για την αμερικανική Vogue και οι δηλώσεις της για τα νεαρά μοντέλα που χρησιμοποιούν το Instagram για προβολή προκάλεσαν αντιδράσεις.

Ένας γάμος βγαλμένος από παραμύθι- Η φωτογραφία και το μήνυμα της Ζιζέλ στον Μπρέιντι, έγινε viral

I am happy to be on the of cover of @voguemagazine talking about our beautiful planet. Thank you Anna Wintour @tonnegood @inezandvinoodh and everyone involved in making this special green edition. The fashion industry has the power to lead this movement toward a more sustainable future. Let’s go! Feliz em estar na capa da @voguemagazine falando sobre o nosso lindo planeta. Obrigada Anna Wintour @tonnegood @inezvinoodh e todos os envolvidos em criar esta edição especial verde. A indústria da moda tem o poder de liderar esse movimento em direção a um futuro mais sustentável.

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on Jun 14, 2018 at 5:02am PDT

Το τοπ μόντελ αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη μέσω του twitter και να απολογηθεί.

«Εγώ στο Instagram θα δημοσίευα μόνο φωτογραφίες από ηλιοβασιλέματα. Δεν ανήκω σε αυτή τη γενιά και πρέπει να είμαι ειλικρινής γι’αυτό. Είμαι μεγαλύτερη και πιο σοφή. Αν έπρεπε να προωθήσω τον εαυτό μου με τον τρόπο που το κάνουν τα σημερινά μοντέλα, ξεχάστε το. Δεν θα το έκανα», σημείωσε η Ζιζέλ στη συνέντευξή της στο περιοδικό μόδας.

Οι παραπάνω δηλώσεις προκάλεσαν αντιδράσεις και το τοπ μόντελ αναγκάστηκε λίγες ώρες αργότερα να απολογηθεί και εν μέρει να πάρει πίσω όσα είπε για τα σημερινά μοντέλα.

H Ζιζέλ τραγουδάει το «Imagine» και κλαίει πάνω στη σκηνή (vid)

«Λυπάμαι που οι δηλώσεις μου στη συνέντευξη της Vogue παρερμηνεύτηκαν. Η πρόθεσή μου ήταν απλά να εκφράσω ότι προέρχομαι από μια παλαιότερη γενιά και δεν γνωρίζω καλά την τεχνολογία», έγραψε στο Twitter.

«Θαυμάζω τη νεότερη γενιά και τις ικανότητές της να χειρίζεται τις απαιτήσεις των social media. Σίγουρα δεν νιώθω πιο σοφή από κανέναν και πιστεύω ότι όλοι μαθαίνουμε» συμπλήρωσε.

pic.twitter.com/SnM960WLdK

— Gisele Bündchen (@giseleofficial) June 14, 2018

Το άρθρο Η Ζιζέλ εξόργισε με τις δηλώσεις της για τα νεαρά μοντέλα (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα