Η Ξάνθη στην Ευρώπη, χωρίς αδειοδότηση οι Παναθηναϊκός και ΠΑΣ

Μπελάδες για αρκετές ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας, μετά την απόφαση της ΕΠΟ, η οποία, με επίσημη ανακοίνωσή της, επιβεβαίωσε τις φήμες για μη χορήγηση αδειοδότησης στις ομάδες Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ, Άρης, Πανιώνιος

και Πανθρακικός. Για τυπικούς λόγους, απορρίφθηκε κι ο φάκελος της ΑΕΚ, η οποία θα αγωνίζεται στη Γ' Εθνική.

Αντίθετα, εξασφάλισαν την απαραίτητη άδεια οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, Ξάνθη, Βέροια, Λεβαδειακός, Ατρόμητος και Πλατανιάς.

Οι ομάδας που δεν πήραν αδειοδότηση μπορούν να ασκήσουν έφεση. Εάν απορριφθεί και αυτή, τότε η Ξάνθη θα είναι η κερδισμένη, καθώς θα λάβει μέρος στο Europa League. Στις ομάδες που δεν εξασφαλίσουν άδεια, θα επιβληθούν κυρώσεις, όπως ο περιορισμός των μεταγραφών.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΓΣ, ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο., ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠO, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., Π.Α.Ο.Κ., ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΟ.

Δεν χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: Α.Ε.Κ., ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, Ο.Φ.Η., ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΟ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα