Η βαλίτσα-θαύμα που θα «αλλάξει» τα ταξίδια σας

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τα ταξίδια με αεροπλάνο θέτουν κάποιους περιορισμούς, όπως το βάρος των αποσκευών. Έτσι, όταν βρεθείτε στο αεροδρόμιο και η αποσκευή σας είναι βαρύτερη από την επιτρεπτή, μεταφέρετε πράγματα από την μία αποσκευή στην άλλη για να πετύχετε το ιδανικό βάρος. Διαφορετικά είστε αναγκασμένοι να πληρώσετε για τα παραπάνω κιλά που μεταφέρετε.

Για να λύσει τέτοιου τύπου προβλήματα, η εταιρεία Raden κατασκεύασε μια απίστευτη βαλίτσα, η οποία βγήκε στην αγορά τον Απρίλιο

του 2016. Τους 4 πρώτους μήνες, πούλησε βαλίτσες αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ παράλληλα βρίσκονται στη λίστα αναμονής 7.000 άτομα!

Τι είναι, όμως, αυτό που κάνει την βαλίτσα τόσο ξεχωριστή;

Η βαλίτσα είναι τελευταίας τεχνολογίας και φέρει ενσωματωμένο φορτιστή, θύρες USB και κλίμακα στο χερούλι που μπορεί να σας πει ακριβώς ποιο είναι το βάρος της.

Έτσι, λοιπόν, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως ξεχάσετε το φορτιστή σας ή μήπως υπερβείτε το επιτρεπτό βάρος αποσκευών στα αεροδρόμια.

Παράλληλα, η εταιρεία έχει βγάλει μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την ακριβή τοποθεσία της βαλίτσας σας όσο ταξιδεύετε και σας απαλλάσσει από το άγχος μήπως τη χάσετε.

Το άρθρο Η βαλίτσα-θαύμα που θα «αλλάξει» τα ταξίδια σας εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα