«Η συγκυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατούν τον λαό»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Για επιχείρηση εξαπάτησης του λαού από τη συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ αλλά και από τον ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στο πλαίσιο της ΔΕΘ. «Η συγκυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ

εξαπατούν τον λαό», ήταν τα λόγια του κ. Κουτσούμπα, ο οποίος συνέχισε προσθέτοντας:

«Επιχειρούν να εγκλωβίσουν και να καθηλώσουν τη λαϊκή αγωνία για την επόμενη μέρα στο ποια κυβέρνηση θα εξασφαλίσει την επιστροφή στην καπιταλιστική ανάπτυξη και θα κάνει καλύτερη διαπραγμάτευση με την Τρόικα»

Ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ χαρακτήρισε τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού «προκλητικές» για τα λαϊκά στρώματα και «ψίχουλα» που θα εξανεμιστούν με τη φορολόγηση, ζητώντας παράλληλα την κατάργηση «εδώ και τώρα» του ΕΝΦΙΑ και «όλων των ληστρικών νόμων και χαρατσιών», δημεύσεων και πλειστηριασμών.

Επίσης, ο κ. Κουτσούμπας κατήγγειλε «αλισβερίσια» της κυβέρνησης και των κομμάτων στο θέμα της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ επεσήμανε ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για «κάλπικα παιγνίδια» και επανέλαβε πως το ΚΚΕ θα ψηφίσει «παρών» όποια και να είναι η πρόταση.

Το άρθρο «Η συγκυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατούν τον λαό» εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα