Η συγκλονιστική ομιλία ενός πατέρα που έχασε το παιδί του, μπροστά στον Ντόναλντ Τραμπ (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μία εβδομάδα μετά το μακελειό σε λύκειο της Φλόριντα όπου 17 νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κάλεσε γονείς στον Λευκό Οίκο ώστε να προταθούν λύσεις για την αντιμετώπιση και πρόληψη τέτοιων κρουσμάτων βίας.

Ο ένας εκ των παρευρισκομένων, ήταν ο πατέρας μιας κοπέλας η οποία δολοφονήθηκε με 9 σφαίρες στον τρίτο όροφο του σχολείου.

Πήρε, λοιπόν, το λόγο γεμάτος αγανάκτηση και πόνο και απηύθυνε ομιλία προς τον

«πλανητάρχη».

«Ως χώρα απογοητεύσαμε τα παιδιά μας. Η κόρη μου πλέον δεν έχει φωνή, δολοφονήθηκε πριν μία εβδομάδα στον τρίτο όροφο με 9 σφαίρες. Αυτό δεν έπρεπε να συμβεί. Πηγαίνεις στο αεροδρόμιο και δεν σε αφήνουν να πάρεις ένα μπουκάλι νερό μαζί σου στην πτήση, αλλά επιτρέπουν σε ένα κτήνος να μπαίνει μέσα στο σχολείο με ένα όπλο και να σκοτώνει τα παιδιά μας.

Είμαι νευριασμένος γιατί δεν θα δω ποτέ ξανά την κόρη μου, δεν είναι εδώ. Προστατεύουμε τα αεροδρόμια, τις συναυλίες, τα γήπεδα, τις πρεσβείες. ακόμα και στο Υπουργείο Παιδείας που πήγα σήμερα είχαν φύλακα μέσα στο ασανσέρ. Πώς νομίζετε πώς νιώθω εγώ για αυτό;» ήταν μερικά από τα λόγια του.

Το άρθρο Η συγκλονιστική ομιλία ενός πατέρα που έχασε το παιδί του, μπροστά στον Ντόναλντ Τραμπ (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα