Η «σκοτεινή» πλευρά του Woody Allen

Στις «Χρυσές Σφαίρες» έγινε ειδική μνεία για τις σκηνοθετικές ικανότητες του Woody Allen, το ταλέντο του οποίου δεν αμφισβητεί κανείς. Στην προσωπική του ζωή όμως η κατάσταση δεν είναι τόσο ξεκάθαρη, με τις κατηγορίες σε βάρος του να διαδέχονται η μία την άλλη.

Τη βραδιά της τελετής απονομής των βραβείων ο Ronan Farrow, που… μπορεί να είναι γιος του (η Mia Farrow παραδέχθηκε το 2011 ότι ίσως είναι του ίδιου ο γιος, ίσως του Frank Sinatra), επέλεξε να «φωτίσει»

μια άλλη πλευρά του ταλαντούχου κυρίου Allen. «Έχασα το αφιέρωμα στον Woody Allen. Συμπεριέλαβαν άραγε την ιστορία κακοποίησης που ανακοίνωσε δημόσια μια γυναίκα πριν ή μετά το “Νευρικό Εραστή”;», έγραψε σε tweet ο πιθανός γιος του σκηνοθέτη.

Επειδή όμως δεν είναι ο μόνος που τρέφει τέτοια αισθήματα για τον σκηνοθέτη, τη σκυτάλη στο «κράξιμο» πήρε η ίδια η Farrow γράφοντας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης λίγο πριν το βραβείου για τη συνολική προσφορά του Woody Allen στην 7η τέχνη: «Ώρα να πάρω παγωτό και να γυρίσω κανάλι στο “Girls”».

Σημειώνεται ότι ο Woody Allen έχει κατηγορηθεί επίσης για κακομεταχείρηση της θετής του κόρης, Soon-Yi Previn…

Keywords
Τυχαία Θέματα