Η «Σίρλεϋ Βαλεντάιν» στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης»

Ένα γλυκόπικρο μονόλογο που καταγράφει την πορεία και την εξέλιξη μιας νοικοκυράς, απογοητευμένης από τα 20 τόσα χρόνια στείρου συζυγικού βίου, που στα 48 της χρόνια κάνει την προσωπική της επανάσταση και το «σκάει» από το σπίτι της, αναζητώντας τον παλιό της εαυτό.

Έργο δεξιοτεχνίας για την ηθοποιό που το ερμηνεύει, που περνάει από την αναπόληση στην οργή και από την αγανάκτηση σε αποφάσεις ριζικής αλλαγής ζωής.

Η επανάσταση της Σίρλεϋ Βαλεντάιν δεν κρατάει πολύ, αλλά είναι ικανή για να προσδιοριστεί ξανά ο εαυτός της ηρωίδας και η ουσιαστική της σχέση με το

παλιό της περιβάλλον και του άντρα της.

Αυτό είναι το έργο του Willy Russell «Σίρλεϋ Βαλεντάιν» με τη Χριστίνα Θεοδωροπούλου, που ανεβάζει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου σε σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαΐδη από τις 8 έως και τις 12 Φεβρουαρίου 2012 καθημερινά στις 9.00 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης».

Ας σημειωθεί, ότι είναι η τρίτη φορά που το έργο ανεβαίνει στην Ελλάδα μετά τη Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Συντελεστές:

Μετάφραση: Παύλος Μάτεσις

Σκηνοθεσία: Βασίλης Νικολαΐδης

Σκηνικός χώρος: Βασίλης Ραμμόπουλος

Διεύθυνση Ιδρύματος Κακογιάννη: Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος

Τηλ.: 210 341 8550

Τιμές εισιτηρίων

Κανονικό: €15, Φοιτητικό/ Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) & Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων/ Κάτοχοι Κάρτας Πολιτισμού/ ΑμΕΑ, άνω των 65: 10€

Keywords
Τυχαία Θέματα