Η ΠΟΕ-ΟΤΑ αλληλέγγυα στο Μίλτο Ευσταθιάδη

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της, στο διωκόμενο εργαζόμενο του Δήμου Ελληνικού–Αργυρούπολης, Μιλτιάδη Ευσταθιάδη που τέθηκε σε αυτοδίκαια αργία, σε εφαρμογή του Ν.4093/2012.

«Το γεγονός ότι η υπόθεση του συναδέλφου εκκρεμεί στα Ελληνικά Δικαστήρια σε συνδυασμό με το γεγονός πως διώκεται για ζητήματα που δεν άπτονται καν της εργασιακής του υπόστασης, αλλά της κοινωνικής του δράσης, αναδεικνύει περίτρανα την σκοπιμότητα των διατάξεων αυτών, που στοχεύουν στο περιορισμό των ατομικών ελευθεριών και στην τρομοκράτηση των εργαζομένων

που αντιδρούν στην εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών που καθημερινά «κουρελιάζουν» το Ελληνικό Σύνταγμα.

Καταργείται κατάφορα το «τεκμήριο της αθωότητας» που αποτελεί στοιχείο νομικού πολιτισμού και στις πιο υποανάπτυκτες χώρες ακόμη και για τον πιο σκληρό και αμετανόητο εγκληματία. Όχι όμως και για το «Δημόσιο Υπάλληλο».

Είναι χρέος όλων μας άμεσα να καταργηθούν οι διατάξεις αυτές που παραβιάζουν κατάφορα τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις δημοκρατικές ελευθερίες και είναι ενταγμένες στην προσπάθεια απόλυσης χιλιάδων εργαζομένων στο Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων στους ΟΤΑ.

«Όχι στον αυταρχισμό-Όχι στην τρομοκρατία» καταλήγει η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα