Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Καλλονή

Η ομάδα της Λέσβου, αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση που κλείνει την αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Super League, με τους τυπικά γηπεδούχους να φιλοξενούν σήμερα (19/08) τους Πειραιώτες στις 21:30 (Novasports1) στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Μίτσελ, πήρε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές και λίγο πριν το παιχνίδι θα γνωστοποιήσει την18άδα για

την αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους.

Η ενδεκάδα που συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες για τον Ολυμπιακό είναι οι:

Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας και Χολέμπας (ή Λυκογιάννης) στην άμυνα.

Φέισα, Μανιάτης και Ντομίνγκες θα είναι η τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Δεξιά στην πτέρυγα της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κάμπελ, αριστερά ο Βάις και στην κορυφή θα είναι ο Μήτρογλου έναντι του Σαβιόλα.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού συμμετέχουν συνολικά οι Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Λυκογιάννης και Βάις.

Όσον αφορά την Καλλονή, η νεοφώτιστη στην Super League ομάδα της Μυτιλήνης φτάνει στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ δίχως κανένα απολύτως άγχος, όπως δηλώσουν παίκτες και τεχνικό τιμ τις τελευταίες ημέρες. Άπειρη ομάδα αλλά με ενθουσιασμό και ένα σούπερ αποτέλεσμα στην Τούμπα (1-3) κόντρα τον ΠΑΟΚ, έστω και σε φιλικό. Σε καλή κατάσταση και επικίνδυνη αν την υποτιμήσεις.

Στην αποστολή του συλλόγου της Μυτιλήνης μετέχουν συνολικά οι Σιδεράκης, Χογκ, Μαρσέλο, Φαρία, Λεάντρο, Ποντάνι, Αναστασιάδης, Γάλας, Καζάκης, Βλαστέλλης, Μανούσος, Λεοζίνιο, Γκαρσία, Λαμπρόπουλος, Γιουκαρής, Βαλιός, Μπουρούς, Χωριανόπουλος, Γκάσιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα