Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Ολυμπιακό

Το σημαντικότερο παιχνίδι όλων είναι το αποψινό (10/12 – 21.45) που καλείται να δώσει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άντερλεχτ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι πρωταθλητές θέλουν να κάνουν το βήμα για τους «16» του Champions League, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης.

Ο Πειραιώτες θα αγωνισθούν χωρίς τους Μήτρογλου Μανιάτης διεκδικώντας για τέταρτη φορά την είσοδό τους, στις

16 καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες, μετά τις περιόδους 1998-1999, 2007-2008 και 2009-2010.

Ο Ολυμπιακός ισοβαθμεί με την Μπενφίκα στο βαθμολογικά πίνακα αλλά υπερτερεί των Πορτογάλων, που την ίδια ώρα θα υποδεχθούν στο «Ντα Λουζ» την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι του Λοράν Μπλαν έχουν εξασφαλίσει πρόκριση και την πρώτη θέση από την προηγούμενη αγωνιστική.

Για να προκριθεί η πειραϊκή ομάδα θα πρέπει, στο απλούστερο σενάριο, να σημειώσει το ίδιο αποτέλεσμα με την Μπενφίκα (νίκη, ισοπαλία, ήττα).

Το πλάνο του Μίτσελ για τον αγώνα έχει τερματοφύλακα τον Ρομπέρτο, στην άμυνα θα αγωνισθούν οι Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, αμυντικοί μέσοι οι Σάμαρης και Εντινγκά, μπροστά τους οι Κάμπελ, Ολαϊτάν (ή Βάις), Ντομίνγκες (ή Φουστέρ) και στην κορυφή της επίθεσης ο Σαβιόλα. Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Μέγιερι, Μπονγκ, Μασάντο, Μεντζανί, Γιαταμπαρέ και Χουτεσιώτης.

Μιλώντας στο attikipress.gr, o βετεράνος άσος του Ολυμπιακού, Στέλιος Γιαννακόπουλος δήλωσε αισιόδοξος πως «Ο Ολυμπιακός θα προκριθεί…»

Το πρόγραμμα:

1ος ΟΜΙΛΟΣ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σαχτάρ Ντόνετσκ
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μπάγερ Λεβερκούζεν

2ος ΟΜΙΛΟΣ
Γαλατασαράι-Γιουβέντους
Κοπεγχάγη-Ρεάλ Μαδρίτης

3ος ΟΜΙΛΟΣ
Μπενφίκα-Παρί Σεν Ζερμέν
Ολυμπιακός-Άντερλεχτ

4ος ΟΜΙΛΟΣ
Μπάγερν Μονάχου-Μάνστεστερ Σίτι
Βικτόρια Πλζεν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Keywords
Τυχαία Θέματα