Η ώρα της «μεζούρας»: Τέσσερα σημάδια που μαρτυρούν πως «προσόντα»… γιοκ!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τα «προσόντα» είναι κάτι που οι γυναίκες δεν μπορούν να καταλάβουν με την πρώτη ματιά, ούτε και με τη δεύτερη. Τα ρούχα δεν μπορούν να αποκαλύψουν το μέγεθος, άρα οι γυναίκες πρέπει να βρουν τρόπο να καταλάβουν.

Σας έχουμε νέα.

Ο χαρακτήρας ενός άντρα, φαίνεται από τον χαρακτήρα του, όπως και πολλά άλλα στοιχεία. Παρατηρήστε τον κι αν έχει αυτά τα τέσσερα «φάουλ» στη συμπεριφορά του, τότε σημαίνει

πως δεν…

1. Υπερβολικά εγωπαθείς.

Όταν κάποιος έχει μια αδυναμία, προσπαθεί να κυριαρχήσει κάπου αλλού. Το ίδιο συμβαίνει και με τους άντρες που έχουν μικρά προσόντα, οι οποίοι προσπαθούν να δημιουργήσουν τη ψευδαίσθηση ότι μπορούν και αριστεύουν σε άλλους τομείς. Έχουν μεγάλο αυτοκίνητο, ντύνονται με επώνυμα ρούχα και γενικά τους αρέσει να φαίνονται περισσότερο από το κανονικό.

2. Δεν χαίρεται με τη χαρά των φίλων του.

Κι όμως θα τρέξει σε μια δύσκολη στιγμή των φίλων του, αλλά δεν θα είναι παρόν στη χαρά τους. Ο συγκεκριμένος τύπος αντρών προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει οτιδήποτε καλό κάνουν οι γύρω του γιατί με αυτό τον τρόπο νιώθει καλύτερα.

3. Κουβέντα για το σεξ.

Ένας άντρας με μικρό πέος, θα αποφύγει τις συζητήσεις που αφορούν το σεξ. Γιατί; Οι άντρες συνήθως δεν μιλάνε για τα πράγματα που τους ενοχλούν. Σε αντίθεση με εμάς τις γυναίκες που μιλάμε πολύ πιο εύκολα για τις αδυναμίες μας, ενώ το αντρικό φύλο προσπαθεί να τις κρύψει όσο καλά πιο μπορεί.

4. Πάντα λέει πως το μέγεθος δεν έχει σημασία.

Όπου βρεθεί και όπου σταθεί υποστηρίζει με σθένος ότι το μέγεθος δεν έχει σημασία, αλλά αυτό που μετράει είναι η πείρα. Όταν ακούσετε κάποιον να εμμένει σε αυτή την άποψη, τότε να είστε επιφυλακτικές για τα προσόντα του, γιατί το πιο πιθανό είναι ότι θα σας απογοητεύσει.

Και ναι, μπορεί να μην έχει πραγματικά το μέγεθος τόση σημασία, όταν όλα τα υπόλοιπα θυμίζουν ιππότη, όμως υπάρχει κάτι που το κάνει να έχει σημασία.

Ο τρόπος που χειρίζονται οι άντρες αυτή την «ανασφάλεια».

Το άρθρο Η ώρα της «μεζούρας»: Τέσσερα σημάδια που μαρτυρούν πως «προσόντα»… γιοκ! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα