Η ΝΔ καταγγέλλει ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ που απειλεί την ομάδα ΔΙΑΣ

Οι πρωινές προσαγωγές στο πολιτικό γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη συνεχίζουν να προκαλούν αντιδράσεις, με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι σε νέα σφοδρή κόντρα.

Νέο επεισόδιο είναι αυτό με την ιστοσελίδα rednotebook.gr, η οποία αποκαλεί επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ

και που μέσω του λογαριασμού της στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η κυβέρνηση της Αριστεράς θα διαλύσει τα καθάρματα της ΔΙΑΣ».

Αυτή η φράση προκάλεσε την οργίλη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως εκτός από τις ύβρεις η συγκεκριμένη ιστοσελίδα απειλεί ανοιχτά τους αστυνομικούς με διώξεις τύπου βόρειας Κορέας.

Η ΝΔ καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ «ως κόμμα του δημοκρατικού τόξου να διαγράψει το μέλος της Κεντρικής του Επιτροπής Δημοσθένη Παπαδάτο Αναγνωστόπουλο που διαχειρίζεται τόσο το portal όσο και τη σελίδα και σημειώνει πως θα πρέπει να τον στείλει στη Δικαιοσύνη για τις απειλές του».

Παράλληλα, το κυβερνών κόμμα ζητάει από τον ΣΥΡΙΖΑ «να διαγράψει αμέσως τη συντακτική ομάδα που εμφανίζεται στην ταυτότητα του portal δηλαδή τον μισό ΣΥΡΙΖΑ» και αναφέρει με σκωπτικό τρόπο: «Εκτός κι και αν πράγματι ο κ. Τσίπρας έχει σκοπό να διαλύσει τα καθάρματα της ΔΙΑΣ».

Keywords
Τυχαία Θέματα